Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

1na1- FILIP DROPULIĆ intervju

Bodybuilding i fitness | 12. Veljača 2019. 8 minuta

Drugo izdanje naše emisije 1na1 pomogao je uprizoriti Filip Dropulić putem Skypea. Provjerili smo što ima novo kod njega, prošli par pitanja o bodybuildingu, karijeri i životu.

Pozdrav svima dragi naši i dobrodošli u još jedan Protekin video prilog. Iskušavamo nešto sasvim novo i drugačje - jedan na jedan intervju preko skype platforme s različitim gostima iz bilderske svakodnevice. 

Intervju s mladim šampionom!

Znate da nam je na ovoj stranici izrazito zanimljiv svijet treninga, da veliku pažnju posvetimo organizaciji prehrane, a naš web shop obiluje kvalitetnim suplementima. Dakle, logično je da će kod nas gostovati bilderi. 

Jedan takav svakako je i mladi Filip Dropulić. Bodybuilding natjecatelj s velikom perspektivom za buduća osvajanja, ali i popriličnom količinom medalja u svojem dosadašnjem životopisu. Dosta pehara vidjet ćete i u samom kadru snimke.

Nije ovo jedini razgovor s Filipom kojeg smo imali ovdje na Proteci. Bio je i gost našeg podcast formata uživo tijekom kojeg smo raspravili čitav niz bilderskih tema. Od onih svima dobro poznatih, do nekih malo kontroverznijih i manje razvikanih - a ipak naširoko traženih u raspravama!

Kako to već zna biti u ovakvim razgovorima, ovisili smo o tehničkoj opremi, odnosno milosti iste. Internet se nije ponašao kako smo htjeli, no ne brinite, uspjeli smo izvuči kvalitetnih pedesetak minuta razgovora i intervjua s Filipom.

Raspravljalo se o mnogo toga. Dotaknuli smo se profesionalnog bodybuildinga, ali i njegove natjecateljske karijere. Doselio je u Zagreb kako bi gradio svoje snove o karijeri mišićavog bodybuildera i u par sezona ostvario sjajne rezultate. Pepa Grand Prix, Zagreb Open, prvenstvo svijeta, mnogo je toga prošlo, a svugdje je ostvario dobar rezultat!

Prerastao svoju kategoriju!

Natjecao se u physique kategoriji, a zatim, kako je tijelo bujalo i raslo, prešao u klasičnu verziju bodybuildinga gdje je uvijek prisutan naglasak na skladu, separacijama i oku ugodnom izgledu figure.

Ništa ne prepušta slučaju, precizan je, pedantan i predan. Svoj je dan u potpunosti okrenuo bodybuildingu motivirajući sam sebe napretkom, natjecateljskim postignućima, ali i poticajnom okolinom koja u njemu vidi budućnost ovog sporta u Hrvatskoj.

Bez obzira na postignuti rezultat, naglašava, natjecatelj uvijek mora ostati galantan i fin prema sucima, fanovima i ostatku konkurencije. Svjestan je da toga ponekad nedostaje u bodybuildingu - pogotovo kod nas i u susjedstvu, ali sam se trudi biti pozitivnim primjerom boljeg ophođenja.

Bilo nam je interesantno razgovarati s Filipom koji uvijek ima nešto korisno za reći bodybuilding fanovima, mladim nadama, rekreativcima i svima koji žele raditi na sebi kako bi njihova sutrašnja verzija bila malo bolja od jučerašnje!

  

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni