Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

Energybody aminokiseline - recenzija

Suplementi | 07. Siječanj 2016. 3 minuta

Jedan od interesantnijih artikala u našem web shopu krije se u rubrici aminokiseline i dolazi u obliku tekućine. Nije možda najuobičajeniji dio nečijeg suplement stacka, ali vrijedi ga probati i dati mu šansu. Evo i zašto.

"Brzoapsorbirajuće tekuće aminokiseline koje se sastoje od hidroliziranog proteina i aminokiselina u slobodnom obliku. Zbog svoje brze iskoristivosti najpogodnije su za oporavak od aktivnosti. 

Nakon treninga vam je najvažnije oporaviti vaše mišiće na način da im dobavite "građevni materijal" za oporavak. Mnogi to rade pomoću whey proteina. Koja je razlika između whey proteina i aminokselina? Proteini se zapravo sastoje od aminokiselina i oni se u vašem probavnom sistemu razlažu na aminokiseline i tek onda idu do mišića. Ako uzmete aminokiseline znači da ste izabrali jednako učinkovit, ali i brži put do oporavka. 

XXL Amino Liquid su napravljene od najboljih sirovina proteinskih peptida, patentiranog imena PeptiPlus® koje dolaze iz Njemačke tvornice Gelita A.G. koja se preko 100 godina bavi proizvodnjom hrane i sirovina za dodatke prehrani."

To stoji u opisu proizvoda i sve je divno i krasno, no vjerujem da bi ste radije čuli iskustvo iz prve ruke, pa evo mog osobnog.

Neću Vam pisati o brojevima i postotcima niti prezentirati neke fejk slike pod najboljim svijetlom u mom kvartu kao reklamu. Reći ću Vam kako je to kod mene bilo kada sam uzimao ovaj proizvod.

Za početak, imam osjetljiv želudac. Moram paziti što jedem i u kojim količinama pa se uvelike uzdajem u proteinske suplemente kada treba zadovoljiti potrebu za nutrijentima budući da mi hrana kao takva često vrlo teško sjedne. Ne samo hrana, nekada je i veća količina whey problem za moj želudac.

Tako sam se prije mjesec dana odlučio na aminokiseline u tekućini od spomenute kompanije. Cijenom su mi bile zaista dobre za količinu iako sam uzimao preporučenu dozu pet puta na dan. Jednu mjericu ujutro nakon buđenja, jednu prije treninga, jednu tijekom, jednu nakon i jednu neposredno prije spavanja.

Trening i prehrana bili su dobri i nisam osjetio nikakav pad u mišićnoj masi kojeg sam se zapravo najviše plašio. Tijelo je dobro reagirali i, što je za mene najvažnije, nije bilo dosadnih mučnina s kojima sam se često borio nakon redovnih šejkova i obilnijih obroka. 

Okus je, za razliku od većine proteinskih suplemenata, stvarno dobar i u vodi. Kiselkasto sladak, ali ne agresivan. Ovaj suplement je za preporučiti svima onima koji žele imati rezultate, a po mogućnosti pripaziti na želudac i probleme koji s tim dolaze. 

 Do Čitanja,
Luka Kuhar

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

100% Creatine Monohydrate 300g

★★★★★

20,00 €

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni