Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

FURA LEG DAY

Trening | 02. Lipanj 2020. 6 minuta

Ostali smo dužni snimiti ovaj video, nakon što smo ga najavili jedno pet puta. I eto, uz minimalne poteškoće - trening nogu je tu!

Leg day! Tko bi rekao da će trening nogu biti dugo očekivan video jednog bodybuildera? Kod rekreativaca najviše se vole gledati ruke, leđa i prsa, a noge uvijek nekako privuku manje pažnje. Nisu tako istaknute, nisu jednako impresivne za pohvaliti se u izlasku, no baš ih to čini varljivo važnima na pozirnici bodybuildinga.

Kombinacija kvadricepsa, zadnje lože, lista i gluteusa tvori čitavu polovicu tijela. Jasno je onda zašto u bodybuildingu izgradnja donje polovine figure itekako igra ulogu, a nadamo se da bi i rekreativcima takvo što postajalo sve važnije, pogotovo kada trup i širina ramena napreduju, dok noge ostavljaju dojam sve labavijeg temelja i slabije potpore čitavoj figuri. To nikako nije dobro.

1. Leg Press
2. Čučanj
3. Ekstenzija
4. Fleksija
5. Calf raise

Samo su neki od pokreta koje Antonio Furić, naš proslavljeni bodybuilder, redovno ubacuje u svoj trening kako bi iz različitih kutova i na što više načina pogodio sve mišiće nogu. Posebna pažnja pridaje se izboru adekvatnih kilaža i punom opsegu pokreta kojeg izdržava raditi sve do krajnjih granica umora.

Naravno, nakon treninga mišićima je potreban oporavak bez kojeg se neće moći popraviti i s vremenom rasti. Osim vremena nužnog za odmor tu su i prijeko potrebni nutrijenti za hranjenje našega tijela među kojima bi posebno izdvojili kvalitetan izvor whey proteina!

  

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

100% Creatine Monohydrate 300g

★★★★★

20,00 €

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni