Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

Kako je prošao FIBO

Bodybuilding i fitness | 19. Travanj 2018. 5 minuta

Festival bodybuildnga kao niti jedan drugi, FIBO, završio je prije par dana. Nedjelja je bila naš ovogodišnji oproštaj od Njemačke, a kako je bilo, doznajte u ovom tekstu...

 Još jedna godina je iza nas! Kažem to s velikom dozom sreće u mislima jer, vjerujte nam, biti na ovakvom događaju u svojstvu radnika nije nimalo lako. 

Međutim, sreća ne dolazi iz činjenice da je gotovo, već iz svih lijepih trenutaka koje uporno skupljamo u velikim halama Koelnmessea. Stjepan Ursa, Andrej Pavić (Brajo) i ja ove smo godine predstavljali boje Proteke u timu Superior 14. Možete zaključiti da nam je bilo vrlo veselo i zanimljivo, a kako bi dobili potpuniju sliku - evo par simpatičnih uspomena.

6:30 ujutro, Ursa pjeva svoje odabrane tonove za sve nas okupljene u dvosobnom stanu jedne apartmanske zgrade blizu samog centra grada. Ori se hodnik, naša i njegova soba, a bome  - ako je za vjerovati kolegama iz susjednih stanova - i oni vrlo brzo upoznaju operni kapacitet narodnog slavuja Stjepana. Uistinu je osobit doživljaj kada začujete budilicu u liku Urse. 

Michael Lockett nije jednako glazebno nadaren, tj. bar se nije usudio parirati prvaku domaćeg opernog opusa. Ništa zato, u mišićima je itekako snažan! Štoviše, vidio sam puno profesionalnih bodybuildera A klase, što van sezone, što na samim natjecanjima. Teško vam mogu dočarati koliko je Michael impresivan uživo, imate dojam kao da razgovarate s kakvim golemim kamenom koji se sporo gega s noge na nogu.

Pričao mi je o tome kako se uskoro planira natjecati i uzeti koji pehar pred kraj proljeća, možda malo kasnije. Vlasnik je tri vrlo lijepa automobila od kojih bi sigurno izdvojio Chevrolete Chevelle kojeg je iznimno lijepo uredio. Uz sve to, redovito radi kao medicinski tehničar pri kardiologiji u jednoj od tamošnjih bolnica. Vrlo ugodan i zanimljiv bilder!

S nama se družio i Vladimir Katić iz Superior 14 ekipe u Srbiji. Pali su neki dogovori, pojela se dobra klopa, tako da možda možete očekivati određene dečke iz Hrvatske u skoroj viziti istočnim susjedima. Bilo je super upoznati Vladimira koji svoj posao radi vrlo ozbiljno i predano. Baš zato, u budućnosti će sigurno biti neke suradnje!

Valja pripomenuti i kako smo, zbog manjih nesporazuma, dobili stan bez kuhinje i frižidera, a u njega smo uletjeli vrlo balkanski - s 3 kile mesa i mnoštvom proizvoda koje treba prije svega držati na hladom  - pa pripremati na toplom.
Večere su bile pune hodanja po zgradi i žicanja posuđa, ali snašli smo se!

Sam posao oko organizacije nastupa i priređivanja dobrog ugođaja svima dugotrajan je, ali veseliji kad oko sebe imate dobar tim. Baš zato, svake godine dolazimo pokazati što znamo.

Dorian je predstavljao novi brend, Kevin Levrone šetao s fanovima i naslikavao se, Cedric McMillan okupio dosta publike oko sebe... nikad nije dosadno. Poznatih nije nedostajalo, no najveći show opet je bio kod nas. Takvu atrakciju Superior 14 može zahvaliti ponajviše neumornim nastupima Stjepana Urse, koje ćete uskoro vidjeti u režiji našeg Braje.

To su dečki s kojima se isplati putovati,
prijatelji uz koje je i posao zabava.
Veliko im hvala!

Do Čitanja,
Luka Kuhar

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni