Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

OTIŠAO sam iz ZAGREBA - Antonio Furić

Bodybuilding i fitness | 28. Siječanj 2020. 7 minuta

Možda je on otišao iz ZG, ali mi ćemo svratiti do njega koji puta...

Dugo, dugo je godina prošlo otkako je proslavljeni hrvatski bodybuilder - Antonio Furić, spakirao svoje stvari u kofer i zaputio se prema Zagrebu iz rodne Požege. Nije to bilo sasvim ugodno, ali život je novo poglavlje smjestio u glavni grad Lijepe Naše. Snovi o bodybuilding karijeri, posao, studij, svašta se pronašlo na dnevnom redu.

I evo nas sada, godinama nakon te odluke, vrijeme je za povratak. Konačni? Tko će znati, ali povratak sigurno. Zašto? Zagreb je brz, užurban i uvijek stvara dojam da upadate u svoju ili tuđu gužvu. Potreba za stalnom organizacijom, izvršavanjem velikog broja zadataka u što kraćem vremenu te, na kraju dana, prilična potražnja za njegovom pažnjom, natjerali su Furu da malo promisli o svemu.

Manji grad, ali velike prednosti!

Šarmantnost manjeg grada poput Požege leži baš u toj lakoj dostupnosti svih sadržaja. Kaže Antonio - sve je nekako na dohvat ruke. Nije komplicirano dogovarati susrete s prijateljima i klijentima koji su na drugim krajevima grada, dnevne rutine manje pate, život je usporeniji, ali na onaj pozitivan način. Ugodno polagan.

Posebna draž za našeg Furu baš je odlazak pješice na posao. Nema žurbe, nema "joj, neću stići". S noge na nogu, u teretanu, i kreće radni dan. 

Simpatični su mu i mladi, posebno voli raditi s njima iako naglašava kako im motivacija nije uvijek čvrsta i sasvim bistra. Dođu par dana uvjereni da žele bildati i zapeti u teretani, a onda - zapne i prebace se na nešto drugo, od igrica do izlazaka. Međutim ima i sjajnih potencijala koji stvarno zagrizu i ostanu.

Novi klinci i Old-school šampion

Tko zna, možda ih Antonio voli poslušati jer je i sam sanjar koji zato ima uho za tuđe velike želje i nedosanjane snove. Ljudski dodir, kaže on, toga nedostaje. Nije sve u hladnom pristupu kojim se stvari samo odrađuju. 

Otišavši u Požegu, Antonio je formirao svoju rutinu, ali ništa nije prepustio slučaju. Trenira aktivno, jede pažljivo, koristi kvalitetnu suplementaciju. Još je to onaj Fura iz našeg dokumentarca, a s obzirom na ono što smo vidjeli, može i pojesti!

Možda ga više nema u Playu i ostalim teretanama glavnoga grada -na dnevnoj bazi - no mi smo kod njega često, a i on navrati u goste!

 

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

100% Creatine Monohydrate 300g

★★★★★

20,00 €

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni