Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

Proteka 2-0-2-0

Vijesti | 18. Siječanj 2020. 5 minuta

Zaključujući prethodnu, 2019tu, imali smo mnogo toga za pregledati, evaluirati i promisliti.

Prošli smo dobar dio zemlje, susjedstva i Europe kroz promotivni video materijal na našem Youtube kanalu, dizajnirali nove majice, atraktivnije akcije i ponudu. 

Našu osobitu vezu s bodybuildingom nastavljamo produbljivati u idućih 350ak dana, a uvest ćemo i još par noviteta!

Gledajući organiziranu, sponzorsku suradnju, kroz prikazan timski angažman, odlučili smo se za drugačiji pristup orijentiran individualnim projektima sa sportašima koji su predstavljali Proteku, ali i nekim drugim poznatim - ili sasvim novim licima! 

Kao što smo već spomenuli, organiziramo snimanje novog podcasta u vlastitoj produkciji. Učimo se krenuti iz dosadašnjeg iskustva snimanja i skromnog temelja proizvodnje ovakvih emisija. Sigurno će biti "bloopersa", spretnih, sretnih i manje s(p)retnih situacija. Međutim, biti ćemo uporni i rasti kroz čitav proces.

Znači li to da na kanalu više neće biti sportaša koje smo dosad snimali? Nipošto. Naša dugogodišnja ugodna iskustva suradnje vežu nas i na prijateljskoj razini. Ursa će nam doći u podcast, a sigurni smo i u mogućnost još kojeg nezaboravnog videa s njim. Furić će biti redovni voditelj s Lukom u drugoj varijanti podcasta orijentiranoj komentiraju aktualnosti i bilderskih tematika. Kristijan je uvijek aktivan i inovativan - što znači da neće nedostajati zanimljivosti u razgovoru s njim kada dođe u goste. Razloga za to, prišapnuo nam je, moglo bi uskoro biti! Ivan Prpić priprema novu bildersku godinu za sebe, o čemu ćete tek doznati više!

Ne možemo još sve otkriti, ali potrudili smo se da strategija za ovu godinu bude što bliža našim vjernim pratiteljima i kupcima bez kojih bi Proteka kao brend bio neodrživa ideja. Pouzdana suplementacija naglašena osobnim pristupom i kreativnim marketingom. To je naša filozofija dulje od dvadeset godina. Kroz desetljeća rada, imali smo se prilike dobro upoznati i rado kažemo da smo tu zbog i za vas!

Od nadolazećeg ponedjeljka krećemo s kratkim isječcima, a zatim i punim epizodama podcasta. Angažirati ćemo i vas oko mogućih pitanja, tema i zanimljivosti, zato svakako pratite naš Youtube kanal i njegovu rastuću zajednicu, kao i profile na Facebook i Instagram društvenim mrežama

 Team Proteka

 

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

100% Creatine Monohydrate 300g

★★★★★

20,00 €

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni