Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

PROTEKA U JAGODINI

Bodybuilding i fitness | 06. Listopad 2019. 10 minuta

Svi naši video prilozi iz Jagodine na jednom mjestu!

Who is the king of Jagodina Open? Godinama se postavlja kao jedno od najvećih bilderskih pitanja na natjecanju u susjednoj Srbiji. Tamo dolaze fantastični bodybuilding natjecatelji kako bi međusobno odmjerili snage i pokušali baš svojom figurom odgovoriti na početni upit. Ja, ja sam kralj Jagodine - svatko bi volio reći jer to znači da u svoj životopis možete uvrstiti jednu od važnijih titula.

Donosimo vam pregled događanja i najboljih trenutaka koje je uprizorila ovogodišnja Jagodina. Uzbuđenja nedostajalo nije, a kao i po dobrom starom običaju, kvalitetni natjecatelji pobrinuli su se da bilderska publika ima što vidjeti.

Pogledajte naš "Best of" video ovdje:

 

Naravno, kada se na jednom mjestu nađe toliko bilderskih istomišljenika, pogotovo iz zemalja bivše Jugoslavije, znaju se potegnuti razgovori o mogućoj organizaciji lige koja bi okupljala sve navedene pod jednom sportskom kapom.

Što se logistike tiče, ne bi to bio malen ili lagan posao, ali volje za takvo što ima. S druge strane, tu bi volju upotpunili fantastični natjecatelji kojih u zemljama bivše Jugoslavije nikako ne manjka. Izašlo je tu i nekoliko profesionalaca, a među amaterskim krugovima pojavio se čitav niz kontinentalnih legendi.

Hoće li se Ex-Yu liga osnovati?

Gledajući niz bombastičnih figura, spektakl večeri bili su Simon Plajnšek i Maksim Trzin. Potonji planira proboj u profesionalne redove što nije teško zamisliti s obzirom na golemu količinu kvalitetne mišićne mase na njegovoj figuri.

Simon nije toliko krupan, ali vjerujte nam na riječ, oderanijeg tipa teško je sresti! Frapantna količina detalja, sitnih rezova i separacija prožima figuru pa se svaka poza čini reljefnijom i kvalitetnijom. 

S obzirom na sve navedeno nije teško vidjeti zašto ovaj video nosi naziv:

"SRPSKA MASA i SLOVENSKA DEFINICIJA" 

Da svijet treninga, prehrane, kvalitetne suplementacije i bodybuildinga nije rezerviran samo za muškarce, naš se Antonio Furić uvjerio u jednom od - ne sumnjamo - njemu dražih intervjua. 

Razgovarajući s lijepom Jankom, Antonio se interesirao o njenom natjecateljskom putu, dojmovima, razmišljanjima i budućim planovima. Svima nam je bilo jasno:

Fura intervjuira LJEPOTICU:

 

 

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni