Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

SAŠA LAZIĆ U HRVATSKOJ - intervju!

Bodybuilding i fitness | 09. Svibanj 2019. 8 minuta

U goste nam dolazi poznati youtuber i natjecatelj - Saša Lazić! Skupa ćemo provesti par dana u Zadru kako bi našeg Kristijana Matkovića i njega popratili na powerlifting natjecanju. Naravno, htjeli smo odraditi i intervju...

Pozdrav svima, dragi naši. Tema ovog Protekinog video priloga dolazak je popularnog Youtube kreatora Saše Lazića u Lijepu Našu. Trenutno provodimo dane zajedno u privatnom smještaju kraj grada Zadra čekajući rasplet tamošnjeg powerlifting natjecanja na kojemu se i Lazić sprema nastupati.

Naširoko poznat - stigao i kod nas!

Mnogi od vas njegovu priču znaju. Skromni su to počeci ispunjeni jednostavnim, ali teškim poslovima pomoću kojih je malo po malo, uz oskudna primanja, uspijevao unaprijeđivati vlastite snimateljske ambicije i gurati svoj Youtube kanal naprijed. 

Danas govorimo o kanalu s vrlo velikim brojem pretplatnika, redovitom objavom kvalitetno obrađenog sadržaja posvećenog čitavom nizu interesantnih vježbačkih tema. Podsjetimo se, Saša nije isključiv u svom treningu ili natjecateljskom angažmanu, pojavljivao se na bini bodybuilding natjecanja, a ni powerlifting dizanja nisu mu strana. Tko zna što će sve još isprobati? 

Naravno, želeći se unaprijediti u svemu navedenom, uvijek istražuje nove spoznaje u svijetu treninga i prehrane, ali i sve one možda skrivene "kvake" u aspektu kvalitetne suplementacije. Želi biti bolji danas no što je to bio jučer, a kako doznajemo, trenutno nema apspiracija ka profesionalnom bodybuildingu ili naslovima koji su se kitili Phil Heath i Big Ramy.

Želi uspjeti radeći što voli...

Njegova glavna vodilja kroz život uvijek je bila ustrajnost unatoč okolnostima u kojima se nalazi te neprekidan fokus na krajnji cilj. Koji je to cilj, možda se pitate? Jednostavan je i, rekao bih, srodan svakome od nas: biti uspješan i zadovoljan zarađujući kroz unapređenje vlastitih profesionalnih interesa. Drugim riječima, živjeti tako da što manje radiš ono što te baš i ne veseli.

Zvuči tako jednostavno, ali prateći Sašinu karijeru i život jasno je da nije lako, no ohrabruje vidjeti koliko je on unatoč ili baš zbog skromnih početaka uspio u tom naumu.

Saša je zanimljiv čovjek s bogatim životnim iskustvom, neutaživom gladi za znanjem i velikim sportskim srcem. Sigurni smo da će bez obzira na to kojim se sportom bavio ostvarivati dobre rezultate jer je takve zaljubljenike u aktivnost uistinu teško zaustaviti.

 

POSJETITE I SAŠIN YOUTUBE KANAL: https://www.youtube.com/user/SasaLazicTV

 

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

100% Creatine Monohydrate 300g

★★★★★

20,00 €

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni