Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

Stiže Sportiva 3

Vijesti | 05. Rujan 2017. 6 minuta

Otkad su Proteka i Marin Ivanović, Stoka, potpisali suradnju - jedno nas pitanje stvarno često pitate. Kad će ta nova Sportiva o kojoj se priča?

 Drago nam je da vam možemo reći - vrlo skoro. Nije lako biti "stihoklepac", pogotovo onda kada se od vas očekuje da isporučite visoko kvalitetan tekst koji bi trebao biti ni manje ni više no - hit! Inspiracija je zeznuta stvar, dolazi i odlazi kako joj se hoće. Srećom po nas, Stole ju je nedavno priveo pravdi i naučio trenirati.

Bilo je radno ovih dana! Snimalo se na nekoliko lokacija, a Proteka team sve svoje sportaše doveo je u Play na višesatno snimanje. Stvari su išle glatko i mišićavo, reklo bi se- vrlo bilderski. Prošli smo različite vježbe, dizali impresivne težine te naravno, repali! OK, Stoka je repao, mi se nismo usudili baš!

Tko je došao?

Prije svega, naše dame. Eva Rusan i Valentina Filipović na ovakvim druženjima redovno prezentiraju dobru formu  Eva je možda u drugom stanju, ali je zato forma prvoklasna, a Valentina očito ima recept za dobar izgled kroz čitavu godinu. Tražit ćemo da nam djevojke otkriju tajnu!

Što se naših "ornih momaka" tiče. Nitko u povijest bodybuildinga nije glasniji od Stjepana Urse, barem kad je u pitanju milozvučna vokalna izvedba. Imali smo prilike čak i doznati kako bi nova Sportiva zvučala kao narodnjak - (nije tako dobro, odlučili smo se za rap).

Kristijan Matković, Antonio Furić, Ivan Prpić, Filip Dropulić, Marko Barić i Dr. Miroslav Kolobarić pokazali su snagu i izdržljivost potrebnu za nekoliko ponavljanja različitih vježbi, pa onda opet -i možda još jednom. Kad vam netko nakon minute deadliftanja 200tinjak kila kaže: "e super, sad ćemo opet", vjerojatno vam nije najdraža osoba u danu heh!

Da, bio je i Brajo. On je ta nježna, poetska duša, sramežljivi momak kojeg nećemo mnogo spominjati da se ne zacrveni. Reći ću tek da je po pitanju forme bio među najspremnijima. 

 Edit: Sportiva je tu:

 Do Čitanja,
Luka Kuhar

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni