Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

Suplementi za cilj - Mršavljenje

Suplementi | 29. Siječanj 2018. 5 minuta

Da, znamo da malo tko ovo želi čuti već krajem prvog mjeseca, ali ako želite lijepo tijelo za ljeto, a malo ste pretjerali s hranom i užitcima, vrijeme je za akciju!

 Prije svega, nužan dio mora se naglasiti. 

Lijepo tijelo rezultat je žuljevitih ruku! Marketinški ne zvuči seksi, ali ako nema rada - nema ni rezultata. Fizička aktivnosti, anaerobna i aerobna mora postati vaš dobar prijatelj u potrazi za boljim izgledom i optimalnim zdravstvenim stanjem. Ne kažemo da odmah trebate trenirati kao Arnold, no baviti se bodybuildingom itekako je zdravo!

Prehrana treba biti balansirana prema vašim potrebama i mogućnostima. Ona je gorivo i gradivni materijal našeg tijela te će ju ono koristiti za svoje funkcioniranje. Naravno ne uvijek onako kako bi mi poželjeli, tijelo nije specijalist za trošenje čokolade :). 

Što se suplementacije tiče, za vas imamo tri preporuke koje smo izabrali s obzirom na popularnost kod naših kupaca, sastav i funkciju. Proteka Team rado koristi navedene dodatke prehrani onda kada je vrijeme za skinuti višak i pokazati tijelo na kojem se radilo.

1. L- Carnitine

Suplement koji se godinama nalazi na vrhu ljestvice dodataka za mršavljenje svoje je mjesto opravdao upravo djelotvornošću! L-carnitine je aminokiselina koja pospješuje pretvaranje masti u energiju  Ona transportira masti u stanične mitohondrije gdje nastaje energija. Tijelo proizvodi vlastiti L-carnitine, ali ne u dovoljnim količinama da bi se postigao ovaj učinak. L-carnitine je jedno od najboljih sredstava za prevenciju kroničnog umora-sprečava stvaranje mliječne kiseline u mišićima te pozitivno djeluje na rad srca. Ispija se kao ukusan napitak čiji je okus još bolji kada se sjetite pozitivnih stvari koje će napraviti za vaš cilj. L- Carnitine s razlogom je redovan trening partner mnogih transformacija.

2. Heat

6PAK Nutrition ekipa zna znanje. U to su se uvjerili i naši kupci, od rekreativaca do ozbiljnijih bodybuildera. Fat burneri na biljnoj bazi oduvijek su zanimljiva skupina proizvoda, a nama je drago što u ponudi imamo jedan ovako snažan. Baziran na ekstraktu zelenog čaja, bromelainu i zelenoj kavi, osigurava optimalno korištenje energije i njenih zaliha te potiče proces mršavljenja uz aktivnost. Nije tajna da mnogi žele raditi što manje zbog užurbanih rasporeda, stoga su maksimalno učinkovit proizvodi uvijek na cijeni. Heat je tu da uz vaš angažman ubaci u brzinu više do željenog cilja i boljeg tijela!

3. CLA 

Ono što uglavnom preporučam svima u procesu transformacije krije se iza ova tri slova - CLA. Ne zvuči super zanimljivo, ali funkcionira na dobar način! CLA se pokazao odlučnim u smislu da podupire gubitak masnog tkiva te u isto vrijeme popravlja mišićni tonus i čistu mišićnu masu. CLA je je jedno od najpopularnijih svijetskih sredstava za gubljenje masnog tkiva zato što pridonosi održanju normalne tjelesne težine zahvaljujući kompleksu masnih kisenina koje sadrži. Zvuči kao čudotvorna tableta u smislu održavanja i popravljanja mišićnog tonusa dok se istovremeno gube kile, ali sjetite se da svaki dodatak ovisi o osobi koja ga uzima. Nema te čarolije koja bolje funkcionira od rada, a rijetki su dodaci prehrani korisni kao CLA!

Team Proteka

 

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

100% Creatine Monohydrate 300g

★★★★★

20,00 €

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni