Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

Tko je Protekin Brajo?

Bodybuilding i fitness | 07. Prosinac 2016. 7 minuta

Ima jedan lik, legenda bodybuildinga koju malo tko zna. Rijetko ga vidite, a on uporno petlja oko kamere. Sada već dulje vrijeme član je Proteka tima, pa iako nije bio na bini (još), valja ga predstaviti svekolikoj javnosti.

Andrej Pavić, to je pseudonim pod kojim se kreće sin Zeusa i Artemide. Bog video sadržaja i apsolutna legenda teretane. Dame nam kažu da je uz to i popriličan Don Juan kada dođe do ljubavi. Čini se da je kamerman Proteka tima uistinu svestran čovjek.

 Šalu na stranu, valja reći koju o Braji.

 Prije svega zovemo ga tako zbog vedrog duha i šaljivosti koje uvijek dobro dođu u radnoj okolini. Proteka je imala prilike surađivati s nekoliko snimatelja o kojima smo imali lijepo mišljenje, međutim, nije bilo kemije (Ima li goreg pojma za kompatibilnost u bodybuildingu?). Bilo je odličnih snimatelja - koji ne znaju baš mnogo o bodybuildingu, a i obrnuti scenariji nisu nam neznani.

Brajo nam je svojim zalaganjem omogućio da imamo još više zabavnog i zanimljivog sadržaja na youtube kanalu i facebooku. Najnoviji projekt u vidu IQ interviewa logistički i izvedbeno bio je najteži za sprovesti u djelo, ali imali smo tu sreću da, osim što Antonio volim sebe vidjeti na kameri, Brajo isto tako stvarno voli bodybuilding i sugovornike koje okupljamo (kaže da i on voli vidjeti Antonia na kameri...).

 Protekinog Braju imat ćete prilike vidjeti u novoj makini našeg tima. Nakon što je Antonio Furić nazvao Grand Tour ekipu i po savjetu Jeremyja Clarksona odabrao albino bubamaru u kojoj intervjuira ljude, Brajo je odlučio ljestvicu podići nešto više. Njegov odabir  - crna pantera nakon hidrauličke preše! Tamni Smart urešen zlatnim Proteka ukrasima! Kako doznajemo, Bruce Wayne interesira se za specifikacije ovog vozila, a sam Hamilton pokušava stupiti u kontakt s Brajom kako bi mu ovaj objasnio finese vožnje.

 Znam, rekao sam šalu na stranu, ali da nema zabave, ne bi bilo Braje.

I to je nešto što želim dodatno naglasiti oko svih sadržaja koje planiramo raditi. Oni su skup naših ideja i karaktera ovdje u Proteci. Znamo da postoji više smjerova kojima se može krenuti i iskreno, planiramo se svačim pozabaviti (Ne možemo sada mnogo odati, ali bit će toga). 

 Ako pratite naš youtube kanal, vidjeli ste da u zadnje vrijeme sve više snimamo, a da nije Braje, ne bi nam tko imao držati kameru. Ponekad se čak pravi da kroz nju i gleda! Jedno je sigurno, razlog više za rast brenda Proteke upravo je Andrej Pavić. Možda nisi često na kameri, ali treba tu i tamo odati počast marljivim ljudima iza nje :)! 

 Do Čitanja,
Luka Kuhar

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

100% Creatine Monohydrate 300g

★★★★★

20,00 €

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni