Košarica Narudžba

ARNOLD WEB STREAM

05.03.2015
Luka Kuhar
Ovog vikenda očekuje nas otvaranje IFBB Pro sezone drugim najprestižnijim natjecanjem u natjecateljskom kalendaru. Originalni Arnold Classic u Columbusu održava se više od dva i pol desetljeća, a i ove godine preko weba ga prenosi
bodybuilding.com
 
U izostanku najbolje četvorke Mr.Olympia line-upa otvaramo Arnold sa preostalim super popularnim natjecateljima. Dexter, Branch, Cedric, Pakulski, Compton, Centopani i ostali momci učinit će ovo natjecanje odličnim početkom sezone. Bitka je i više no neizvjesna i posebno nam je drago popratiti je putem prijenosa.
 
Očekuje Vas veliki report po završetku natjecanja, a sve tekstove o prominentnim imenima koja će stupiti na binu možete pročitati na ovoj stranici, objavljeni su kroz zadnjih dva tjedna. 
 
Naš favorit za osvajanje natjecanja je Dexter Jackson, a iznenađenje bi trebao biti Justin Compton. Dex je jednostavno klasa iznad bilo koga na bini, Mr.Olympia titula krasi samo trinaestoricu muškaraca otkad je osmišljena i on je jedan od njih. Takvom čovjeku teško je parirati čak i u četrdesetima. S druge strane mladi Compton nam pokazuje da u ovom sportu uvijek postoji the next big thing, te da će to ovog puta možda biti upravo on.
 
Za web stream kliknite na ovaj LINK!
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO