Košarica Narudžba

Branch Warren: put od Arnold Calsssic-a 2012

05.03.2012
M. Šimović
Upoznajte pobjednika ovogodišnjeg Arnold Classic-a: poniznog obiteljskog čovjeka koji je pobijedio svoje mnoge nedostatke i postao prvak. Vjerujte, nakon ovog filma, poželjeti ćete krenuti u teretanu!

Povučen i tih, Branch Warren ne treba biti skandalozan da bi ga se primijetilo. Možda zato što ga možete čuti iz druge županje kako korača ;)

Branch Warren je čovjek koji još uvijek trenira u svojoj prvoj teretani s trenerom i vlasnikom teretane koji ga je prepoznao kao talenta dok je još trenirao američki nogomet. Taj isti vlasnik teretane mu nije naplatio ni dana treniranja u svojoj teretani jer je u njemu vidio potencijal još kao u maldom "dripcu" kojemu su cure i auti u ono vrijeme bili na prvom mjestu.

Branch otvoreno priča o svojim genetskim nedostacima i kako on kao takav nikad nebi smio pobjeđivati neke od svojih konkurenata, ali s jednostavnom snagom volje on to uspijeva. Kako on to kaže: ja to jednostavno više želim od njih i zbog toga se više trudim od njih. Kaže da mu je u životu uvijek bilo teško dobiti sve što ima, ali zato to više i cijeni.

Svoj naporan rad  je prenio i na posao koji uspješno vodi (prijevozničko trgovačko društvo). Kaže: naviku napornog rada u bodybuildingu sam prenio na sva područja u životu i zato uspio! Strašan poticaj za mlade ljude koji traže uzora kojeg će slijediti! Kapa dolje! Pogledajte filmić...

 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO