Košarica Narudžba

BREAKING NEWS: KLANČIR i URSA U SUPERIORU!

23.04.2015
Luka Kuhar
Sa zadovoljstvom objavljujemo da su danas finalizirani pregovori između kompanija Superior 14 & Proteke te bodybuildera Petra Klančira i Stjepana Urse. Oni su tako postali sponzorirani sportaši navedenih !

 Obećali smo novitete u budućnosti, eto, veće nismo mogli pronaći! Petar Klančir i Stjepan Ursa nesumnjivo su dva najveća bodybuildera u Hrvatskoj čiji rezultati vrlo brzo pune police peharima i medaljama. Osim sportiskih postignuća govorimo o pojedincima koji su društveno vrlo aktivni, komunikativni i prijateljski nastrojeni prema svima koji žele uspjeti u bodybuildingu.

Nedavno smo s momcima otišli na FIBO s ciljem pokazivanja što Hrvati nude u bilderskom smislu. Bili smo izuzetno dobro primljeni i fanovi bodybuildinga odlično su reagirali na Ursu i Klančira. Slikanja su trajala čitav dan, na pozornici su bili kada god su se mogli istrgnuti iz ruku publike. Pripremali smo se za FIBO neko vrijeme, no iskreno teško je bilo očekivati tako pozitivne reakcije i vanredan odnos s okupljenim mnoštvom.

Stjepan Ursa i Petar Klančir surađivat će s našim Lukom Kuharom na daljnim planovima i projektima koji uključuju mnogo zanimljivosti i novosti za domaći bodybuilding. Ovaj se trio već dugo vremena zajedno pojavljuje na mnogim natjecanjima sa svrhom promocije bodybuildinga i svega povezanog, a sada će i službeno raditi na napretku sporta, branda i karijere.

Proteka i Superior 14 ponosni su što od danas mogu kazati da u svom timu imaju dva odlična natjecatelja, kvalitetne osobe i dugo priželjkivane prinove tima. Možete biti sugiruni da će u skoroj budućnosti veliki momci napraviti veliki posao! Pratite nas i dalje

Proteka Team

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO