Košarica Narudžba

Dostava i radno vrijeme

27.02.2014
M. Šimović
Dragi naši kupci, od ponedjeljka 03.03. 2014. imamo novo radno vrijeme prodajnog prostora. Isto tako imamo i novosti za one koji naručuju preko web shopa: od sada pakete šaljemo s četiri dostave: HP Ekspres, CityEx, Overseas i Pošta.

 U Sloveniju šaljemo Poštom Slovenije.

Što se tiče dostava, kako smo spomenuli šaljemo HP Ekspresom, CityExom i Overseasom pa ako preferirate bilo kojeg od ova tri prijevoznika slobodno nam pošaljite e-mail na adresu info@proteka.hr ili poruku u inbox nakon što izvršite narudžbu. Ili jednostavno možete narudžbu napraviti i telefonom na broj 044/733 015 i tražiti dostavu određenim prijevoznikom.

Pošto smo često dobivali upite da li možete sami podignuti paket u Vašoj lokalnoj pošti, ogranizirali smo i ovaj način dostave. Od sada na našem web shopu možete izabrati i dostavu Poštom. Kada  izaberete ovaj način dostave poštar će Vam dostaviti obavijest na Vašu kućnu adresu o prispijeću paketa u Vama najbližu poštu. S tim listićem obavijesti (ili s osobnom iskaznicom) možete podići paket u pošti u roku od 5 dana od prispijeća paketa. Ovaj način je idealan za one koji su često izvan kuće te one koji žele paket preuzeti sami u radno vrijeme Vama najbližeg poštanskog ureda. 

Cijene za sve vrste dostava u Hrvatskoj su iste.

Novost koju do danas nismo objavljivali je da Proteka šalje pakete i u Sloveniju. Pošto je slovenskih kupaca sve više i više obraćamo se i Vama ovim putem. U Sloveniju šaljemo Poštom Slovenije. Na našem web shopu već jedno duže vrijeme možete izabrati opciju narudžbi u Sloveniju. 

Pošto nas često pitate i o cijenama dostave sada ih i na ovom mjestu objavljujemo:

Troškovi dostave Hrvatska:

Za plaćanje Kreditnim karticama:

Ako kupac naruči proizvoda za vrijednost koja je manja od 400kn troškovi dostave iznose 25kn. Ako kupac  naruči proizvoda za vrijednost koja jeveća od 400kn troškove dostave snosi Proteka.

Za plaćanje pouzećem: 

Ako kupac naruči proizvoda za vrijednost koja je manja od 400kn plaća poštarinu za paket u iznosu od 25kn i poštarinu za povrat novca koja iznosi 5kn.

Ako kupac naruči prozvoda za vrijednost koja je veća od 400kn ne plaća poštarinu za paket već samo poštarinu za povrat novca koja iznosi 5kn.

Za plaćanje Općom uplatnicom/Internet bankarstvom:

Ako kupac naruči proizvoda za vrijednost koja je manja od 400kn troškovi dostave iznose 19kn. Ako kupac  naruči proizvoda za vrijednost koja jeveća od 400kn troškove dostave snosi Proteka.

Troškovi dostave Slovenija:

Za plaćanje Kreditnim karticama:

Ako kupac naruči proizvoda za vrijednost koja je manja od 1000kn troškovi dostave iznose 75kn. Ako kupac  naruči proizvoda za vrijednost koja je veća od 1000kn troškove dostave snosi Proteka.

Za plaćanje pouzećem: 

Ako kupac naruči proizvoda za vrijednost koja je manja od 1000kn plaća poštarinu za paket u iznosu od 75kn i poštarinu za povrat novca koja iznosi 19kn.

Ako kupac naruči prozvoda za vrijednost koja je veća od 400kn ne plaća poštarinu za paket već samo poštarinu za povrat novca koja iznosi 19kn.

Za plaćanje Općom uplatnicom/Internet bankarstvom:

Ako kupac naruči proizvoda za vrijednost koja je manja od 1000kn troškovi dostave iznose 75kn. Ako kupac  naruči proizvoda za vrijednost koja je veća od 1000kn troškove dostave snosi Proteka.

Što se tiče radnog vremena prodajnog prostora:

Proteka prodajni prostor:

Ante Starčevića 26, Mošćenica

(na glavnoj cesti,

između Siska i Petrinje)

Pon. - Pet.: 08:00 - 18:00

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO