Košarica Narudžba

Fitness seminar u PLAY-u

03.12.2015
Luka Kuhar
Najpoznatiji fitness centar u Zagrebu nosi ime Play i već dugo je okosnica kulture Fitnessa i izgradnje tijela u Lijepoj Našoj. Mnogi su šampioni tamo trenirali, nekima je omiljena teretana. Jedan od njih, ni manje ni više no naš jedini...

 ...juniorski prvak Europe - Marko Barić, održat će seminar o zdravim navikama, prehrani i treningu.

 
"S veseljem vas pozivamo na seminar na temu "Zdrava prehrana, trening i usvajanje zdravih navika", kojeg će održati Marko Barić i Valentina Filipović, vlasnici poznatog branda LifeWillFit koji promiče fizički i osobni razvoj. Seminar će se održati u Play Fitness Centru (Gradišćanska 36) 06.12.2015. u 14.30 h!
Seminar je besplatan, broj mjesta je ograničen, pa se što prije prijavite na petra@playfitness.hr i rezervirajte svoje mjesto!"
 
Kada govorimo o Marku Bariću, našem poznatom natjecatelju, mogli bi ovako, kao što i jesmo:
 
Prisjetimo li se početka, bilo je to sada već relativno davne 2012 kada je svijet trebao završiti. Na državnom su juniori bili itekako interesantni, ali nitko nije ostavljao takav dojam kao Barić. Bio je kompaktan iako smo mogli uočiti da se radi o prvom izlasku na binu. Što se mišića tiče, bili su na visokoj razini, a čak se i vrlo decentna forma izvukla.
 
Ta godina nastavila je u dobrom duhu za njega u Bihaću, te zatim nevjerojatno dobrom pokazala se iduća godina kada je uspio ono što do tada natjecatelji iz Hrvatske nisu imali upisano. Osvojio je prvenstvo Europe u juniorskoj kategoriji i to prilično uvjerljivo. Kada sam pratio natjecanje preko interneta nisam se usuđivao davati tako optimistične prosudbe po slikama, no ubrzo nam je javljeno da je upravo Barić novi numero uno u Europi.
 
Od tada je nastupao na Arnoldu i svjetskom gdje se odlučio držati svoje recepture, odnosno sebi prepoznatljivog izgleda koji očito sudcima nije bio dostatan za medalje. Bilo je tu sitnih iskrenja oko dojmova, ali na kraju je Barić mirne glave nastavio ono što zna najbolje - bildati!
 
- Marko je od tada pokrenuo niz projekata i radi sve više u branši bodybuildinga. Pokrenut je velik posao i ambicije ga prate na svakom koraku. Ne sumnjamo da bi ovaj seminar mogao biti interesantan za sve one koji žele slušati o bodybuildingu i fitness od čovjeka koji ima iskustva.
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
 
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO