Košarica Narudžba

IDEMO NA FIBO

09.04.2018
Luka Kuhar
Mnogi od vas već znaju da početak četvrtog mjeseca sa sobom donosi i najveće događanje u svijetu fitnessa i bodybuildinga FIBO – izložbu ove branše kojoj još uvijek nema ravne.

 Ako ste ikada bili na ovoj manifestaciji, dobro znate o kakvoj se mega priredbi radi. A-lista bodybuildera, B-lista bodybuildera, pa zatim C, D i one za koje nikada prije niste čuli, svi zajedno okupljaju se kako bi uprizorili ovo događanje i nadodali bodybuildingu onaj dašak glamura koji mu često zna nedostajati.

Suludo je to na FIBU. Blještava svijetla, dvadesetak različitih vrsta muzike koje pršte sa svih strana u isto vrijeme, gomila dobro znanih ličnosti i čitavo more fanova koji nekad, naoko bezglavo, jurcaju okolo ne znajući što bi prije napravili, koga prije vidjeli. S ponosom možemo reći da ćemo i ove godine biti dio priredbe. U suradnji s našim partnerima, kompanijom Superior 14, odlazimo na njihov, nikad veći, izložbeni prostor. Predstavljati boje Proteke za nas je iznimna čast, a ove godine će se uz poznate ličnosti s nama naći i Michael Lockett, IFBB pro natjecatelj impresivne figure.

Moći ćete također vidjeti različite verzije novog izgleda linije suplemenata u ponudi, kao i zastati zbog fotografije, pogledati show i okušati se u nekoj nagradnoj igri. Najavljujemo da ćemo ove godine napraviti veći spektakl nego ikada do sad.

Veselimo se vidjeti vas tamo. Uvijek nam dođu ljudi s ovih prostora pozdraviti se, popričati i malo podijeliti svoje dojmove o nezaboravnom iskustvu koje nas sve skupa očekuje u Njemačkoj.

 Do Čitanja,
Luka Kuhar

 
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO