Košarica Narudžba

Intervju: Dino Šprajcer

24.04.2015
Kristijan Matković
Obavili smo intervju s mladim i perspektivnim Dinom koji je pobijedio u našoj nagradnoj igri ''Proteka Young Star''. Dino je odabran za najbolju tjelesnu transformaciju od strane našeg tima. Pročitajte više...

Kristijan: Pozdrav Dino! Reci nam nešto o sebi.

Dino: pozdrav! zovem se Dino Šprajcer i imam 18 godina, idem u 4. razred srednje škole. Hobi mi je treniranje, kažem općenito jer sam probao puno sportova, ali nekako mi trening u teretani najviše paše pa se već neko vrijeme time bavim. Živim u Zaprešiću gdje i treniram u Fitness Klubu Fit.

Kristijan: koliko dugo si u ovoj priči?

Dino: Nisam dugo u ovome, ali vaš page pratim nekih godinu dana. Što se suplemenata tiče, na 1. mjestu je definitivno whey protein. Pijem ga ujutro i iza treninga.
 
Kristijan: koji su tvoji planovi za budućnost?
 
Dino: Planovi za sada nisu veliki, nisam se još nikad natjecao u ovome, ali uskoro hoću, da osjetim kako je to. Međutim nakon škole se selim u Njemačku pa ne znam kakva će me tamo situacija dočekati i koliko ću stizati trenirati. O tome ovisi, ako ću imati vremena. Definitivno ćete još čuti za mene! 
 
Kristijan: tko su ti uzori u ovom sportu?
 
Dino: uzora ovih dana sve manje, jer mislim da sport ide u krivom smjeru.. Sve u svemu, nema do old school bb-a, svi znamo za Arnolda, Franka Zane-a i ostalu ekipu, takvi ljudi me motiviraju.
 
Kristijan: da li treniraš sam ili imaš trenera?
 
Dino: trenutno treniram s trenerom. U početku sam radio sam treninge i bio sam zadovoljan, međutim on je rekao da vidi potencijal u meni pa da ako želim da će me trenirati. Tek kad smo krenuli, shvatio sam što mi fali i što trebam popraviti zato mu ovim putem hvala.
 
Kristijan: čestitamo ti na osvojenoj nagradnoj igri i želimo ti puno uspjeha u tvojoj karijeri.
 
Dino: hvala Proteka team-u i Energybodyu na poklonima te čestitam ostalima na transformaciji!
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO