Košarica Narudžba

Izvještaj: Youngblood bodybuilding seminar Sisak!

14.07.2014
M. Šimović
05.07.2014. u Sisku u Fitness centru Life Fit je održan prvi seminar YBB tima. Na svu sreću seminar je u potpunosti snimljen tako da ove zlata vrijedne savjete možete dobiti ovdje potpuno besplatno!

 Youngblood bodybuilding tim čine Luka Kuhar, Luka Dlesk, Marko Prša, Nikola Siladi i Kristijan Matković. Ovaj tim je okupljen s velikim entuzijazmom kako bi približio bodybuilding i sve što ide uz njega mladim ljudima. Naime, u današnjem svijetu stvorena je velika averzija prema bodybuildingu, a prihvaćeni su kao normalni neki vrlo štetni obrasci ponašanja među mladima kao što su opijanje i svakodnevne posjete restoranima brze hrane. Čak će u većini slučajeva i roditelji podržavati navedene obrasce ponašanja dok će u isto vrijeme jako negodovati ako vide da im sin/kćer piju whey poslije treninga. 

Youngblood BB tim je upravo sebi uzeo taj težak zadatak da demistificira sve te nametnute mitove i da prikaže pravu sliku bodybuildinga kakva ona i zapravo jest. Posebnost ovog tima je u tome što se tu radi o mladim ljudima koji su svi redom bodybuilderi i vrlo su uspješni u svom poslu. 

Njihov prvi seminar je protekao u nevjerojatno pozitivnom tonu i u odličnoj interakciji s publikom. Pogledajte početak seminara gdje se priča o zabludama u bodybuildingu i teškoćama mladog čovjeka koji se BB-om želi baviti:

O prehrani

Svaki uspješni bodybuilder zna kako njegovo tijelo reagira na bilo koji oblik i količinu hrane. Zato, ako želite bilo kakav cilj ostvariti u pogledu preobrazbe svojega tijela, najbolje vam je pitati bodybuildera. Bodybuilding je kao neka vrsta baznog sporta za sve vrste sportova upravo zbog velike količine znanja o prehrani koje bodybuilderi imaju. Poslušajte koje su Vam glavne smjernice za prehranu ako želite dobro izgledati: 

Vrlo je važno znati da nismo svi isti i da za drugačije tipove metabolizma vrijede drugačija pravila prehrane. Pogledajte što naši mladi Youngblood tim kaže o tome: 

O treningu

Svi znaju da nema napretka bez treninga. Poslušajte što vam YBB tim ima reći o tome:

 

Pošto svi vole znati kako bodybuilderi treniraju, bilo je tu i dosta pitanja. Ako ne znate što su superserije, pogledajte ovdje:

Naravno, publiku je zanimalo i više od toga...vrlo je važno kako odabrati prave vježbe, trening i koje težine koristiti. To su prava pitanja koja vam mogu znatno pomoći na vašem putu do uspjeha. Pogledajte što YBB tim kaže na to:

Suplementacija

Naravno, sve uvijek zanima što bodybuilderi koriste od suplementa? S koliko vode mješaju svoj whey, koji brand preferiraju, koriste li BCAA i zašto im zapravo služi glukoza poslije treninga.

Što koristiti za povećanje mišićne mase, što za definiciju, a što za oporavak nakon treninga:

Koje brand odabrati:

Što su BCAA i ostale aminokiseline:

Uspješno bavljenje sportom i radne obveze

Publiku je zanimalo kako da ostanu uspješni u sportu kojem se bave i da to balansiraju s svakodnevnim obvezama, Youngblood BB tim je i tu priskočio u pomoć:

Pozing tutorial

Atosfera je bila toliko dobra da su dečki odlučili pokazati kako izgleda pozing na pozornici i što sve bodybuilderi moraju napraviti da bi se prezentirali sucima u najboljem svijetlu. Uh, vjerujte, nije lako. Pogledajte:

Pogledajte i usporedni pozing kako se to obično i čini pod svjetlima pozornice:

 

Zaključak

Prvi seminar Youngblood BB tima je održan u odličnoj atmosferi te je pružio nova znanja posjetiteljima, a tako i nama samima. Ne samo to, okupljenima je seminar dao jednu novu motivaciju i snagu da nastave ili krenu sa svojim dnevnim rutinama treninga.  Nadamo se da i vi koji niste bili na seminaru osjetite tu atmosferu kroz ove naše snimke i kroz našu galeriju slika.

Na kraju se moramo zahvaliti Fitnes Centru "Life Fit" sa zelenjaka ( Berislava Pavičića 14, Sisak) na gostoprimstvu koje je bilo besprijekorno kao i atmosferi koja vlada u njihovoj tetetani. Ako ste iz Siska, svakako ih posjetite i pogledajte njihovu ponudu. Od najsuvrenijih sprava do ljubaznog osoblja, ugodne glazbe za trening i pristupačnih cijena članstva. Naša preporuka!

Do čitanja

Marko Šimović mag.iur.

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO