Košarica Narudžba

Kristijan Matković - novi član Proteka tima!

12.11.2014
M. Šimović
S ponosom predstavljamo novog člana našeg tima, našeg petrinjca Kristijana! Kristijan nas je zapanjio svojom novostečenom formom, ljubavlju prema bodybuildingu i općenitio svojim pozitivnim stavom. Epilog svega je potpisivanje sponzorskog

ugovora o suradnji. Da ne duljim previše, poslušajte što Kristijan kaže.

Proteka: reci nam nešto o sebi?

Kristijan: ja sam Kristijan Matković, trenutno živim u Petrinji, imam 22.g, treniram i radim u BBK Life - Fit iz Siska u kojem, na sreću, imam vjerovatno najbolje uvjete za trening u Hrvatskoj ako izuzmemo par teretana u Zagrebu i Splitu. Natjecem se u IFBB federaciji te sam prema pravilniku federacije još uvijek junior. 
 
Proteka: odakle tolika ljubav prema BB-u?
 
Kristijan: mislim da je to jednostavno stvar koja je u genima svakog muškarca, zar nismo svi kao klinci maštali o tome da budemo veliki i jaki poput akcijskih junaka?  Uz sve to bio sam jako mršav i nešto se moralo promjeniti jer nisam bio zadovoljan svojim odrazom u ogledalu, a mislim da je nezadovoljstvo sobom samim jedan od najgorih osjećaja koje možete iskusiti. Na nagovor oca krenuo sam u svoju prvu teretanu i između mene i utega se razvila ljubav na prvi pogled ili je bolje reci na prvi dodir u ovom slučaju.  Ljubav prema natjecateljskom BBu se pojavila kada sam prvi puta vidio jednog pravog bildera, Marka Barića, koji me i uveo u tu natjecateljsku priču, jednostavno sam htio probati i testirati sebe samoga da vidim mogu li izdržati tako naporne pripreme. Uostalom, nije teško razviti ljubav prema nečemu što je zdravo i u čemu uživaš.
 
Proteka: koji su tvoji planovi za budućnost u ovom sportu?
 
Kristijan: prije svega želim nastaviti napredovati kao sportaš i kao osoba, želim se ponovno natjecati jer znam da u tom segmentu stvari nisu završile kako su trebale i radit ću još više te ispraviti taj dio. Želim pokušati popularizirati BB u svome gradu, jer nakon fantastičnog Žare Stojića sam, mislim, prvi petrinjac koji je nastupio u kategoriji Bodybuilding, nadalje želio bih nastaviti niz kvalitetnih sisačkih bildera, jer nalaziti se među imenima poput: Željka Srpaka, Željka Žuka, Tomislava Mihalića, Matije Šandora, Matije Ćuka, Slobodana Muždeke, Mije Matića.  Marka Barića, za mene bi bila ogromna čast. Na kraju možda i najveća želja bi mi bilo da moj YBB Team bude uspješan i da i dalje nastavimo naše prijateljstvo i suradnju. 
 
Proteka: zašto si izabrao Proteku za svog sponzora?
 
Kristijan: to pitanje sam čekao. Zašto Proteka? Zato što mi se prije svega sviđa pristup koji je prijateljski, jer mislim da kao prijatelji svi jedni drugima mozemo više dati nego samo kao poslovni partneri. Nadalje, sviđa mi se koncept, davanje prilike mladim sportašima te ambicija koja je neupitna. Velik izbor kvalitetnih suplemenata vrhunskih proizvođača koji su mi neophodni za daljnji napredak poput EnergyBodya i Superior 14. Pokušat ću sudjelovati koliko je god moguće u radu Protekinog portala, snimati trening videe, pisati o svome treningu, pripremama, mislima koje prolaze jednom sportašu tokom priprema, davati primjere prehrane te recepte za ukusne i zdrave obroke, imam nekoliko ideja koje ću pokušati ostvariti pa možete očekivati da će naši čitatelji i ljudi koji nas prate moći prisustvovati mome treningu, trenirati samnom, dobiti bilo kakve savjete koji bi im mogli pomoći u daljnjem napretku, mislim da je međusobna interakcija sportaša te rekrativaca vrlo bitna te da obije strane mogu višestruko profitirati, a osim toga, malo motivacije nikome nije na odmet . Na kraju nadam se da ćemo Proteka i ja zajedno rasti!
 
Proteka: Kristijane, drago nam je da si odabrao naš tim. Želimo ti puno profesionalnog uspjeha i uspješnu suradnju s nama ;)
 
S Kristijanom smo nedavno napravili i jedan video intervju, pa pogledajte i našeg Kristijana uživo:
 
 
Autor članka
 
Marko Šimović mag.iur.
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO