Košarica Narudžba

MARKO BARIĆ U TOP FORMI

02.05.2015
Luka Kuhar
Jučer smo imali prilike nakratko uhvatiti jednog uspješnog mladog bodybuildera iz Lijepe Naše. Govorimo dakako o Marku Bariću koji je u svojoj karijeri već ostvario rezultate koje mnogi dugo priželjkuju, a neki nažalost nikada ne dosegnu.
Prisjetimo li se početka, bilo je to sada već relativno davne 2012 kada je svijet trebao završiti. Na državnom su juniori bili itekako interesantni, ali nitko nije ostavljao takav dojam kao Barić. Bio je kompaktan iako smo mogli uočiti da se radi o prvom izlasku na binu. Što se mišića tiče, bili su na visokoj razini, a čak se i vrlo decentna forma izvukla.
 
Ta godina nastavila je u dobrom duhu za njega u Bihaću, te zatim nevjerojatno dobrom pokazala se iduća godina kada je uspio ono što do tada natjecatelji iz Hrvatske nisu imali upisano. Osvojio je prvenstvo Europe u juniorskoj kategoriji i to prilično uvjerljivo. Kada sam pratio natjecanje preko interneta nisam se usuđivao davati tako optimistične prosudbe po slikama, no ubrzo nam je javljeno da je upravo Barić novi numero uno u Europi.
 
Od tada je nastupao na Arnoldu i svjetskom gdje se odlučio držati svoje recepture, odnosno sebi prepoznatljivog izgleda koji očito sudcima nije bio dostatan za medalje. Bilo je tu sitnih iskrenja oko dojmova, ali na kraju je Barić mirne glave nastavio ono što zna najbolje - bildati!
 
Sada ga imamo prilike vidjeti u odličnoj formi za koju još nismo sigurni gdje će se sve pokazati. Marko nam je rekao da prije svega mora srediti neke druge stvari u životu kako bi se mogao potpuno posvetiti natjecanjima. Što god to bilo nadamo se da će biti skoro gotovo jer ovakav Barić bio bio opasan na skoro svakoj bini.
 
Slike koje smo napravili u Fitness centru play moći ćete vidjeti na našoj i Markovoj stranici kroz naredne dane! Vjerujemo da ćete i sami dijeliti naše mišljenje o prezentiranoj formi.
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO