Košarica Narudžba

Muzej Arnolda Schwarzeneggera u vašoj blizini.

15.04.2013
M. Šimović
Idete li često u Graz i ljubitelji ste lika i djela Arnolda Schwarzeneggera? U tom slučaju imate priliku posjetiti rodnu kuću poznatog bodybuildera, glumca i guvernera.

 Posebnost ovog muzeja je u njegovoj autentičnosti. Naime, ovo je kuća u kojoj se 30. 06. 1947 rodio Arnold Schwarzenegger. Nadalje, ovaj muzej ima izravnu potporu samog Arnolda. On je tu proveo svoje djetinjstvo i mladost, zajedno sa svojim roditeljima Gustavom i Aurelijom i bratom Meinhardom. Posjetitelji ovog muzeja će moći razgledavati originalne predmete iz djetinjstva Arnolda Schwarzeneggera. 

Arnold sam kaže da mu je ova kuća obilježila život, da je tu sanjao sve svoje snove o bodybuildingu i glumi. Kaže da kada vidite njegovu kuću odakle je potekao, da ćete znati da je sve u životu moguće i da čovjek samo treba slijediti svoje snove. 

Pa ako ste u blizini Graza, nemojte samo shopingirati, posjetite muzej kralja bodybuildinga. Adresa je: Linakstraße 9, 8051 Thal. Muzej radi cijelu godinu. Od 04.03. do 27.10. radi od ponedjeljka do nedjelje od 10 do 17h. Od 30.10. do 02.03. radi od srijede do nedjelje od 10-16h. 

Ako razumjete njemački poslušajte što Arnold kaže o muzeju u njegovoj rodnoj kući:

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO