Košarica Narudžba

Novi član Proteka teama – Marin Ivanović „Stoka“

08.07.2017
Luka Kuhar
Neskriveno smo zadovoljni što se možemo pohvaliti najnovijim članom Proteka teama. Popularan glazbenik, živopisna osoba i zaljubljenik u bodybuilding, Stoka se pridružio našem sportskom timu.

 Kada ulazimo u proces pregovora s mogućim kandidatima koje bismo pridružili našem brendu, obično se trudimo da svatko na interesantan način predstavi sebe, ali opet istovremeno ima smisla pridružiti ga Proteci. Naši su sportaši u svojim karijerama i životima imali svojih uspona i padova, svjetlijih i onih manje svijetlih trenutaka koji su na kraju, malo po malo, iskovali šampione.

 
Stoka po tim kriterijima sasvim sigurno lako spada pod naš tim, tim više zbog činjenice da je, unatoč brojnim turbulentnim periodima, i dalje ostao isti onaj karizmatični reper koji stvarno zna uživati u sportu, a teretanu smatra jednim od važnijih dijelova svoje rutine.
 
Sasvim smo sigurni da će uz našeg Stjepana Ursu doseći dosad najbolju formu, jer, na kraju dana, to i je njegov idući cilj. Dosad se nije uspio posvetiti bodybuildingu koliko je želio, ali u okolini gdje ga podržavaju uspješni sportaši impresivnih figura, pred Marinom se nalazi novi početak, nova prilika, za dosad neviđenu transformaciju. S treninzima se već krenulo i, moram priznati, barata se s konkretnim kilažama bez većih problema. I na žalost i na sreću, Ursa nikome neće popustiti.
 
Vjerojatno lako prepoznajete brojne Stokine hitove, poglavito dvije Sportive koje je već snimio, a mi smo oduševljeni što ćemo imati priliku biti njegov partner u radu na trećem izdanju mega popularnog glazbenog hita o ljubavi prema sportu. Naravno, to za sve članove Proteka teama znači da dodatno treba upregnuti u teretani i spremiti se u reprezentativnu formu za spot. Srećom po nas, Proteka sportski tim običava biti sinonim za dobar izgled.
 
Novosti vezane za ovu suradnju moći ćete pratiti na našoj stranici, društvenim medijima Proteke, ali i Stoke. Bit će tu svega; zanimljivih IQ intervjua, video materijala iz teretane, fotografija i neizbježnih bombastičnih stihova. 
 
Stoka je in stock.
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
 
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO