Košarica Narudžba

PROTEKA - LICA IZA BRANDA

01.03.2015
Proteka.hr
Naša stranica i aktivnosti u zadnje vrijeme šire se na sve više područja. Kroz mjesec dana odlazimo predstavljati brand na FIBO i tim povodom želimo da bolje upoznate dinamični duo koji osmišljava novosti i projekte.
Marko Šimović čovjek je koji na svako događanje u Proteci treba staviti svoj blagoslov. Posao vodi već dugi niz godina i uspio je svoj zanat odvesti iz jedne manje sredine na inozemno pozorište. Proteka je uz Marka postala prepoznatljiv brand u svijetu sportske prehrane i zdravog života. Pokazujući interes prema rekreativnim, kao i natjecateljskim vježbačima. 
 
Markov zadatak je prepoznavanje atraktivnih brandova, sklapanje partnerstava, sponzorskih ugovora i ostalih vrsta suradnja. Engleskim pojomom "Big Picture". Po struci diplomirani pravnik, Marko je dugi niz godina pospješivao obiteljski posao Proteke pretvarajući je iz biljne ljekarne u jednog od vodećih imena današnjeg tržišta. Na FIBU će predstavljati svoju kompaniju uz brand Superior 14 koji zastupa za Hrvatsku.  
 
Odnedavno je dogovorena stalna suradnja sa snimateljem koju je Marko odobrio na duže vrijeme otvarajući tako jednu novu  frontu na koju se Proteka sada širi. Od motivacijskih do trening videa, mnogo toga za Vas spremamo.
 
Tu je i Luka Kuhar s kojim smo nedavno sklopili potpunu suradnju što se tiče pisanja tekstova. Na Proteci će uskoro osvanuti njegova Muscle Media koja je regiji služila kao bodybuilding orjentir vezan uz profesionalni i amaterski bodybuilding. Od njega možete očekivati još oštrih tekstova u budućnosti. 
 
Luka je kod nas voditelj tima sportaša i zadužen je za nove kadrove koje ćemo razmatrati za sponzoriranje. On uređuje aktivnosti Proteka tima i s njima dogovara nove sadržaje na kojima marljivo radimo. 
 
Njegova sfera također je i naša promocija zbog koje je i primljen u poslovni tim kao voditelj marketinga. Zajedno s Markom razrađuje strategiju promoviranja Proteke i širenja naše priče svim zainteresiranima za zdravlje i dobar izgled. 
Upravo ćete njih dvojicu imati prilike sresti na FIBO festivalu u Njemačkoj ako se tamo zateknete, kao i jedno poveliko iznenađenje. Čitav Proteka tim zahvaljuje se Vama, našim čitateljima, kupcima, prijateljima i kolegama po utezima na vjernosti i onome što smo zajedno napravili. Od sada idemo još bolje!
 
Proteka Team
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO