Košarica Narudžba

Proteka portal! Nove AKCIJE povodom otvaranja portala!!

03.09.2010
M. Šimović
Dragi čitatelji, predstavljamo vam novi Proteka portal koji će se baviti fitnessom, bodybuildingom i općenito zdravim životom. Naš stručni tim će vam svakodnevno donositi zanimljive i poučne članke. Osnovali smo i forum!

Preko našeg foruma se možete uključiti u komentiranje svih tema koje vas zanimaju  bilo da se radi o bodybuildingu, fitnessu, prehrani, treningu, suplementima i općenito zdravom životu. Za razliku od naše predhodne stranice ovaj portal će biti interaktivan te vas pozivamo da se uključite u rasprave na forumu i na komentiranje članaka.

Nove akcije povodom otvaranja portala!

 Povodom otvaranja novog Proteka portala odlučili smo vam dati popust na naše najprodavanije proizvode: Mutant Mass i Whey Maxx! Organizirali smo dvije akcije koje traju do 25. 11. 2010! Više pročitajte u nastavku. Novost je da ove akcije sada možete ostvariti i kreditnim karticama, ne samo u prostoru, nego i preko veb shopa! Sigurnu naplatu osigurava T-com-ov PayWay! Moguće plaćanje ovim kreditnim karticama: AMEX, Diners, Mastercard i Visa

Prva AKCIJA: Mutant Mass 6.8kg + shaker= 499kn!!!

U ovoj akciji isprobajte kralja mišićne mase Mutant Mass! Pitate se zašto je Mutant Mass kralj mišićne mase? Na to mjesto dolazi zbog svog jedinstvenog sastava: ugljikohidratni dio mu je sastavljen od ugljikohidrata velike molekularne težine (waxy maize starch) što su čak učinkovitiji ugljikohidrati od Vitarga.  Upravo taj dio razlikuje Mutant Mass od svih drugih gainera na tržištu. Ostali gaineri na tržištu će vam ponuditi hrpu šećera dok Mutant Mass nudi kvalitetne ugljikohidrate sa vrlo malo šećera po obroku što će vam omogućiti brži oporavak nakon treninga, a i brži mišićni rast!

U ovu akciju ulazi i vrlo kvalitetan shaker na poklon! Akcija se odnosi na izvrsne okuse: jagoda-banana i Cookies & Cream!  Akcijski cijenu možete ostvariti preko web shopa na ovaj link, u prodajnom prostoru ili preko telefona 044/733-015. 

 

Redovna cijena: Mutant Mass 6.8kg + shaker=675kn

 Akcijska cijena: Mutant Mass 6.8kg + shaker=499kn

 

 Druga AKCIJA: 25% popusta na Whey Maxx!!!

 U ovoj akciji isprobajte Whey Maxx, najprodavaniji whey protein u Kanadi u 2009. godini po urnebesno niskim cijenama!!!

 
Redovna cijena Whey Maxx 908g=210kn

Akcijska cijena Whey Maxx 908g=158kn

 Redovna cijena Whey Maxx 2.27kg=460kn

Akcijska cijena Whey Maxx 2.27kg=345kn

Redovna cijena Whey Maxx 4.54kg=790kn

Akcijska cijena Whey Maxx 4.54kg=597kn

 

I to nije sve! Ako vaša narudžba pređe 800kn dobijete kvalitetan shaker na poklon!!!

Popust možete ostvariti preko web shopa na ovaj link, u prodajnom prostoru ili preko telefona 044/733-015! 

 Akcija traje do 25. 11. 2010!

 

 

Web shop

Osnovali smo i potpuno novi web shop! Novosti u web shopu su da se morate prvenstveno registrirati što će vam olakšati kupnju: nećete morati stalno unositi svoje podatke i imati ćete pregled svojih kupovina. Daljnja novost je uvođenje plaćanja kreditnim karticama: American Expres, Diners, Visa i Mastercard. Sa American Expresom možete čak plaćati i na rate! Sigurnost Vaših podataka i sigurnu naplatu osigurava T-com-ov PayWay! Dakle biti će tri opcije plaćanja: pouzećem, na žiro račun i kreditnim karticama. Na sva tri oblika plaćanja organizirati će se svaki tjedan akcije! Zato pratite našu kategoriju AKCIJE!

 Proteka web shop je dugi niz godina poznat po svojoj brzini i opskrbljenosti. Naša posebnost je ta da svu robu koju vidite na našem web shopu imamo na zalihama i šaljemo u najkraćem mogućem roku.

 U svim našim slijedećim koracima ćemo se truditi da vam donesemo najzanimljivije i najpoučnije članke te da vam omogućimo kupovinu najkvalitetnije robe po najpovoljnijim cijenama u regiji te da osiguramo najširi asortiman brandova u sportskoj prehrani.

 

 Nagradna Igra!

I sad jedna nagrada za one uporne koji čitaju sve do kraja!

Nagrada: Whey Maxx 908g od banane sa besplatnom dostavom!!!

Nagradno pitanje: U kojem gradu u Kanadi je proizveden Whey Maxx?

Svoje točne odgovore sa vašim podacima šaljite na mail info@proteka.hr! Tko prvi točno odgovori, nagrada je njegova!!!

Edit:

Odgovor na nagradno pitanje je: Vancouver, Port  Couqitlam, British Columbia

Sretni dobitnik: Mario Pavlović iz Siska!

Zahvaljujemo svim sudionicima na sudjelovanju u nagradnoj igri!

Mali savjet: pratite nas i dalje, biti će još nagradnih igara. Lajkajte nas na Facebook-u i brže saznajte!

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO