Košarica Narudžba

VIDEO: Phil Heat, put do Mr Olympia 2011

06.09.2011
M. Šimović
Da li ste znali da je Phil Heat počeo kao košarkaš? Pogledajte video u kojem priča o svom životu i usponu u profesionalnim vodama bodybuildinga. Nadahnjujuće je slušati ovu priču uspjeha bilo s ljudske ili sportske strane.

U ovom intrevjuu Phil objašanjava kako je uvjek bio natjecateljski raspoložen, čak i u prijateljskoj igri Monopola. Njegov duh željan dokazivanja ga je doveo do košarke u srednjoj školi. Trudio se svim silama da ga uoči neki skaut, ali tada se počeo intenzivno družiti s bodybuilderima. Svi znamo da su bodybuilderi vrlo precizni kad se radi o prehrani i vježbanju pa je morao i Phil biti. Ubrzo se pokazalo da mu tijelo jako dobro reagira i da brzo dobiva kvalitetnu masu.

Ostavio je košarku i krenuo s bodybuildingom. To je značilo puno odricanja. Volio je tulumariti, a zna se da to ne ide pod ruku s bodybuildingom. Prijatelji su mu znali reći: Moraš odlučiti hoćeš li biti "Rock zvijezda" ili bodybuilder? Naravno, izabrao je ovo drugo.

Phil također priča o velikom utjecaju i pomoći koju je dobio od Jay Cutlera koji mu je čak i pomogao da ostvari svoje prvo sponzorstvo.

Nadalje možete čuti i drugu bolnu stranu bodybuildinga. Phil ističe kako nema najjača koljena i načine na koji se bori sa tim problemom, akupunktura, kiropraktika itd.

U svakom slučaju pogledajte video, vrlo je motivacijski...

 

 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO