Košarica Narudžba

VIDEO: Vježbaj prsa s Gregom + NAGRADANA IGRA!!!

15.02.2011
M. Šimović
Proteka i MUTANT vam donose još jedan video isječak sa slavnim MUTANT-ovim powerlifterom i bodybuilderom Gregom Doucette-om. Povodom izlaska ovog videa organizirali smo još jenu nagradnu igru!!! Uvjete pročitajte u tekstu.

Donosimo vam video Grega Doucette-a koji se sprema za powerlifting natjecanje i s lakoćom i bez ičije pomoći podiže i do 240kg u ravnom potisku sa klupe. Pogledajte video:

 

Nagradna igra!

Slikajte se kako izvodite vašu omiljenu vježbu za prsa (bilo u teretani ili doma) i stavite ju na naš wall na našem Facebook profilu. Slika koja ostvari najviše lajkova je pobjednik! Slike moraju biti vaše, a ne skinute sa interneta. Slike moraju biti prave vježbe sa pravim utezima. Dakle, malo ozbiljnije ovaj puta. Nagradna igra traje do 17. veljače do 22h. Sve do tada se možete pridružiti našoj Facebook grupi i uplodati svoje slike. U nagradnoj igri mogu sudjelovati oba spola. U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo osobe sa područja Hrvatske pošto je Proteka zastupnik Mutanta samo za Hrvatsku. Sretno :)))

Nagrada: 10 komponentni protein Mutant Pro vanilija 900g!!!

 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO