Košarica Narudžba

Vraća li se Wheeler

16.02.2017
Luka Kuhar
Kakav je ovo naslov? Prošle se godine na Olympiji natjecao Kevin Levrone, a sada netko spominje povratak Flexa Wheelera? Oni među vama koji vole meme stranice vjerojatno se pitaju "What year is it"?

Jesmo li mi u Proteci spali na besramne clickbaitove? Možete li u skorije vrijeme očekivati naslove koji neće navoditi imena nego napisati "Ovaj". Koji neće reći temu, već napisati "Evo što"...Bez brige, sve i da smo pali s grane, nismo još toliko u blatu :).

Međutim naslov treba opravdati. Pa bolje da se bacimo na posao. Kevin Levrone, vremešna legenda, u jednom od intervjua upitan je o mogućem povratku Flexa Wheelera i znakovito odgovara da bi mu on rado pomogao i podržao ga kada bi se on na to odlučio. Nedugo nakon toga, u jeku nove popularnosti nakon uspješna dokumentarca, Flex Wheeler ponovno objavljuje slike čistih obroka i teških treninga. Službeno, Flex teško da će reći ima li šanse i volje za comeback, no svaki će fan sam sebi postaviti pitanje - vraća li se?

Tako i ja, kao veliki fan bodybuildinga, sebi prije svega postavljam to pitanje. Kad već ne mogu okrenuti par znamenki i pričati s Wheelerom preko telefona, moram sam sa sobom, i to još preko teksta. Ovaj Kuhar više nije Kuhar, sad je samo luđak...

Vraća li se Wheeler? Nadam se da se vraća u formu. Nadam se da će biti još jedan od onih koji bez problema može dokazati da bodybuilding nudi zanimaciju i kvalitetan životni stil za sve one koji se žele njime baviti. Nadam se da Flex može svoje tijelo vratiti na razinu s kojom će biti zadovoljan. 

Da, teško je biti zadovoljan kao bodybuilder. Čak i oni najbolji uvijek žele nešto prepraviti, nešto dotjerati. Stalna želja za nadgradnjom nekada može biti pretjerana, odnosno natjerati vas da zaboravite kako već imate neke dobre strane u kojima morate uživati.

Vraća li se Flex na binu? Teško u svojstvu natjecatelja, zaista vrlo teško. Neću reći nemoguće jer mi je tu riječ Levrone izbio iz vokabulara. Wheelerov povratak na pozornicu sigurno bi prošao slično kao i Kevinov, možda i gore zbog bolesti s kojom se borio, ali i zahvata koje je prošao.

Međutim Flex se sasvim sigurno vraća u stil života aktivnog bildera. Nakon što se neko vrijeme borio s teškoćama u životu vezanim uz zdravlje, nije mogao voditi dnevni život kao bezbrižan vježbač. Sada je situacija bolja i drago nam je vidjeti jednog od najboljih bildera svih vremena kako ostaje bilder za sva vremena!

Do Čitanja
Luka Kuhar

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO