Košarica Narudžba

Youngblood Bodybuilding - Gains Never Grow Old

25.06.2014
M. Šimović
Da bodybuilding napreduje iz godine u godinu neosporna je činjenica.
Sport koji je nekad bio rezerviran samo za rijetke ekstremiste sada je mnogo pristupačniji široj publici.

 Mjesta za poboljšanje uvijek će biti, ali generalna slika ovog jedinstvenog sporta više nije tako opskurna kao nekad.

 Današnji bodybuilding predstavlja nam raznovrsne kategorije skrojene po ukusu i kategorijama kojekakvih natjecateljica/ca. Bilo da Vas zanima estetska ugoda i skladne linije bikini djevojaka, stara škola classica ili impozantna tijela modernog vremena, sve je tu, svi mogu pronaći svoje mjesto pod reflektorima bine.
 
Tako mi gledamo na ovaj sport i njegov razvoj.
 
Članovi YoungBlood tima
 
Youngblood Bodybuilding tim čine Luka Dlesk (državni prvak u juniorskoj bodybuilding kategoriji.) , Marko Prša (Osvajač brončane medalje na državnom prvenstvu u bodybuildingu), Kristijan Matković (juniorski bodybuilding natjecatelj), Nikola Siladi (četvrtoplasirani junior na svjetskom prvenstvu) i Luka Kuhar (urednik Muscle Media portala).
 
Naša filozofija i modus operandi
 
Naša filozofija jednostavna je baš kao i sama svrha postojanja. Promoviramo bodybuilding i sve što ga nama čini zanimljivim. Želimo ga približiti mladima kao stil života i sport kojim se svatko može baviti s ciljem ostvarivanja osobnog boljitka. 
 
Prvi seminar i prvo predstavljanje javnosti
 
Naš prvi seminar, trening i druženje s okupljenima održat će se u teretani Life Fit (Berislava Pavičića 14 -Zeleni Brijeg) grada Siska gdje ćemo pod pokroviteljstvom Proteke pokriti mnogo tematika vezanih uz bodybuilding. Prisustvovanje na seminaru besplatno je i nadamo se što većem odazivu kako bi u dobrom društvu predstavili sport koji volimo publici koju interesira. Svi ste pozvani! Veselimo se Vašem dolasku!!!
 
Pozdrav Svima
 
Luka Kuhar, YBB Tim & Proteka
 
 
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO