Košarica Narudžba

Zlato i srebro - Rusan & Imerović , Fišer & Miklečić

25.11.2015
Luka Kuhar
Svjetsko prvenstvo u Budimpešti za Hrvatsku je bilo itekako vrijedno spomena i hvale. Znali smo da imamo svoje adute za "trku" s najboljima i kako se ispostavilo - prevarili se nismo.
 Dva najsjajnija odličja pripala su upravo u ruke naših vrijednih sportaša.
 
Zlatna medalja - Eva i Sandi
 
 
Eva Rusan i Sandi Imerović ispali su zastrašujuće dobri i usklađeni. Kategorija parova zahtjeva upravo to, nastup jednog sportskog para koji prikazuje kvalitetu i umijeće kroz timski rad. Nitko na ovoj planeti to nije učinio bolje od Eve Rusan i Sandija Imerovića - dopustite si da Vam to malo "sjedne". Eva je ove godine stvarno zasjala punim sjajem. Učinila je određene prepravke na svojoj figuri i zaoštrila dovoljno da suvereno dominira na svakoj bini. Iako bi po nekoj staromodnoj definiciji bila "nježniji" dio ovog para, nije tu bilo ničeg blagog - samo profesionalna forma i do detalja uvježbana koreografija. Kruna sezone došla je u zlatom obličju vrlo zasluženo jednoj dami koja ne zna za odustajanje. Muški dio para - Sandi Imerović izgledao je najbolje što sam ga vidio u stvarno dugo vremena. Vrlo klasična figura, lijepe linije s jednako kvalitetnom formom i vješto prezentirane poze nisu ostavile mnogo mjesta sumnji ili premišljanju. Dugo je već Imerović u ovom sportu, dugo skuplja medalje, vidi se zašto.
 
Srebrna medalja - Zrinka i Danijel
 
 
Naš drugi par, ujedno i drugi najbolji na svijetu, sastojao se od veterana pozornice s obje strane. Zrinka Fišer, dama koja je, kako se čini, uspješna u svemu što si u životu zacrta, pokazala je da još uvijek malo tko na svijetu može stati pored nje bez da "nastrada". Krasi ju figura koja ima izuzetan "flow" - odnosno na bini djeluje vrlo skladno i prirodno. Forma nije ništa manje prisutna niti kvalitetna, dapače, posvjedočiti će tomu brojne konkurentice kojima je već zapaprila istom.
Malo tko može stati uz Zrinku kao partner, a da ne ispadne manje bitan. Ipak, jedan od takvih je Danijel Miklečić. Mikla je domaći standard kvalitete koji je svoj utjecaj već davno proširio na veće pozornice. Ako ste ga kada vidjeli uslikanog pored police na kojoj drži trofeje jasno Vam je o kakvom se šampionu radi. Ili možda mislite da ima svoj dućan pehara! Šalu na stranu, ovaj izvanredni duo bio je izuzetno konkurentan i zajedno uz Evi i Sandija pokazao što znači biti najkvalitetniji bilderski duo.
 
Tu želim napomenuti i solo uspjeh Zrinke Fišer, jer nije srebro iz parova bilo njeno jedino na ovom prvenstvu. Kao da nije dovoljno, morala se poslužiti i onim iz solo nastupa u ženskom bodyfitnessu. Jasno, Zrinka je pažljiva žena i zna da se jedna srebrna medalja može lako izgubiti te joj je sasvim logično bila potrebna i rezervna!
 
Želimo čestitati našim prvacima i vice-prvacima. Zbog njih je ovaj sport bolji, naša scena utjecajnija, a moj posao puno lakši i zanimljiviji!
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO