Košarica Narudžba

STEROIDI KAO ISPRIKA

22.10.2017
Luka Kuhar
Uvijek postoji onaj jedan lik koji, ma što god mi napravili, nekako izgleda bolje od nas. Brzo, nažalost prebrzo, dolazimo do zaključka da je ta osoba „genetičar“ ili, još bolje, „kemičar“.

 O genetici kao izlici već smo mnogo pisali. Svatko je različit i nemamo jednake mogućnosti u vidu treninga. Ovisno o skeletu, mišićima i nizu bioloških čimbenika, naš će izgled varirati s vremenom. To znači da možemo na silu imitirati životni stil Jayja Cutlera, ali, na kraju dana, nećemo izgledati kao on. 

I tu dolazimo do problema iz uvodnog dijela. Mi se trudimo, dajemo sve od sebe, pokušavamo paziti na prehranu i smišljamo nove načine kako bi se stimulirali na treningu, a taj jedan lik koji se svako malo pojavi u teretani – eno ga opet, ponovno izgleda bolje.

Čak ne moramo biti naturalac, možemo i sami koristiti određena sredstva, svejednako dolazi do primisli „on nešto uzima“ ili „on uzima nešto više“. Ego je zajebana stvar, neće nam dopustiti pomisao da je netko jednostavno bolji jer ono što radi, radi ispravnije.

Mi moramo imati neki, nažalost, nepremostivi hendikep (genetika) ili, logično, on ima nefer prednost (kemija). Nešto mora biti jer prečesto smo si alfa i omega po pitanju svega što radimo i kako je moguće da to netko obavlja bolje?

Steroidi su uvijek kontroverzna tema, imaju svoje zagrižene protivnike i ništa manje revne korisnike. Na nesreću, obje se strane s vremena na vrijeme izvlače na doping sredstvo. Često ćete od korisnika čuti da „uzima, ali uzima malo, skoro ništa.“ Možda će u šali dobaciti da su u pitanju ženske ili dječje doze. Naravno, za svog konkurenta čuo je upravo suprotno – kura mu je dovoljna za četvoricu.

S druge strane, kod rekreativaca i naturalaca, kemija je postala divno utočište. Čim netko ima malo razvijeniju figuru, nešto dublje separacije ili detalj više, stvar je jasna – radi se o kroničnom kemičaru i osobi koja bi bila daleko ispod vas kad bi i on bio naturalan. Takvi su skoro i najveći propagandisti mišljenja da „stvarno dobar naturalac ne postoji, odnosno, teško da može biti znatno bolji od njih.“

Strašna je ta kemija. Kolikim je samo egotriperima siguran dom pružila! Ne samo kroz uzimanje, nego i kroz utjehu.

Najbolja je kura 250 mg isprika i 6 tableta zavisti.

 Do Čitanja,
Luka Kuhar

 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO