Košarica Narudžba

Suplementi za cilj - Mišićna masa

10.02.2018
Luka Kuhar
Vrijeme je za drugi članak u našem serijalu preporuka suplemenata. Mišićna masa cilj je koji mnogi od nas žele ostvariti, ako je moguće što brže. Naravno put nije bez muke i truda, a dobri dodaci prehrani tu mogu pomoći!

 1. Više-komponentni protein

 LINK

Ako pratite Proteku onda ste uvidjeli da su se upravo Superior 14 proizvodi putem nas probili u Hrvatskoj do statusa najpopularnijeg suplement brenda koji iza svoje poznatosti drži prije svega kvalitetu sirovine i krajnjeg proizvoda. Tako je na izradi Quattro Proteina sudjelovao čitav Superior team, od sportaša do nutricionista. Krajnji rezultat je mješavina proteina koji se mogu koristiti u svako doba dana za svaku svrhu. Ovo je izrazito korisno za sve one koji žele konstantan dovod proteina u tijelu. Naša je preporuka zbog izvrsnog sastava i punog okusa te se lako dodaje u mješavine za jela ili radi kao shake.

2. Kvalitetan gainer

LINK

Gainer je tu odličan izbor. Spravlja se brzo, kaloričan je i sadrži nutrijente koji odgovaraju tijelu kada valja "nabiti masu." Za one koji nemaju previše vremena za spravljanje obroka ili ne promišljaju ozbiljnu sportsku karijeru u skoroj budućnosti, gainer zaista može biti iznimna opcija za ostvarenje cilja kojeg su si zacrtali. Ova vrsta suplemenata koristi zbog svoje kaloričnosti i rasporeda nutrijenata unutar iste. Dobar je dodatak za sve one koji žele dodati bitne brojke svom dnevnom unosu hrane i već dugi niz godina okuplja zadovoljne kupce u našem web shopu.

3. Ugljihkohidrati

LINK

Ugljikohidrati su gorivo za naš organizam i važan dio kalorijskog unosa u danu. Njihova je pozitivna značajka cijena i dodatak slatkog okusa šejkovima. Odlični kao dodatak proteinskom napitku nakon treninga, ili mogućim smjesama za palačinke, ugljikohidratni miksevi poput superiorovog osiguravaju da vaše tijelo ima različite vrste ovog nutrijenta dostupne kroz dulji vremenski period odgađajući tako bilo kakav raspon vremena bez "goriva" za organizam.

 

 

 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO