Košarica Narudžba

FURA & REPREZENTATIVCI HRVATSKE za EUROPSKO 2022

04.05.2022
Team Proteka
Hrvatska reprezentacija spremna za prvenstvo Europe u bodybuildingu! Izbornik Fura popričao je s ekipom na aerodromu uoči polaska...

 

Europsko prvenstvo 2022

Španjolska je već tradicionalno prijestolnica bodybuildinga Europe. Upravo se tamo i ove godine održava prvenstvo za brojne mišićave natjecateljice i natjecatelje koji se u različitim kategorijama spremaju odmjeravati snage na pozornici. Hrvatska je tradicionalno imala odlične predstavnike koji su joj s godinama donosili velik broj medalja, pehara i priznanja.

Od punopravnih teškaša i klasičara do physique kategorija i bikini fitnessa, uvijek imamo dobrih imena i natjecatelja za poslati pa se tako ni ova godina nije pronašla iznimnom. Dapače, jedino za što smatramo da uistinu jest iznimno su opet sjajni natjecatelji.

A gdje ima sjajnih natjecatelja znate da ima i jedan spremni bodybuilding iskusnjara koji je i sam donosio Hrvatskoj odličja s mnogih natjecanja - između ostalog i više medalja na ovakvom, kontinentalnom prvenstvu. Antonio Furić, svima nama dragi Fura, sada je izbornik reprezentacije i upravo je u tom - jamačno strogom i sasvim formalnom - svojstvu razgovarao s nekima od njih. 

Nije tu bilo samo razgovora, uspio je fura izmamiti i koju kratku prezentaciju forme od također iskusnog kolege natjecatelja koji već desetljećima trenira. 

Tko je Furina uzdanica? Također možete saznati iz ovog video priloga! Bilo je zezancije, ne brinite. Ozbiljan je to sport, ali gdje je Furić, mora se pronaći i koji trenutak za šalu!

Napredovati u bodybuildingu nije lako. Težak je to sport ispunjen treninzima, pažnjom posvećenoj prehrani, vrhunskoj suplementaciji i tako u krug danima, tjednima, mjesecima, godinama. Međutim, mišići kažu tko je radio, a tko nije! 

Vidjeli smo naše predstavnice i predstavnike, u njihovu kvalitetu ne sumnjamo te im želimo svako dobro na još jednom prvenstvu u omiljenom sportu. Neka bude medalja, dobrog društva i pravog sportskog nadmetanja!

Team Proteka

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO