Košarica Narudžba

Idemo na FIBO

06.04.2016
Luka Kuhar
Proteka tim i ove godine ide na FIBO! Nastavljamo biti prisutni na najvećem sajmu u svijetu bodybuildinga i fitnessa uz Superior 14 team. Svi Vi koji možda razmišljate o posjećivanju ovog festivala, preporučamo Vam ga od srca -
 - vrhunsko je iskustvo vidjeti gotovo sve zvijezde sporta na jednom mjestu.
 
Što se nas tiče, mi vodimo svojim tim! Eva Rusan bit će naša predstavnica kao vrhunska bodyfitness natjecateljica čiji su rezultati jedni od onih što postavljaju standard izvrsnosti u ovom sportu. Nedavno se priključila našem timu i nastavila raditi na svojoj figuri, napredak ćemo vidjeti i na samom FIBU :)! Ne sumnjamo da će biti dio spektakla na ovom sajmu.
 
 
Isto tako dolazi i naš Kristijan Matković kojemu je ovo prvo takvo događanje na kojem se pojavljuje u organiziranom timu. Svi ga znate kao dečka koji je zaista zapeo za bodybuilding i ne prestaje biti aktivan na društvenim mrežama, organiziranju treninga, rada s klijentima i mnogim drugim projektima na kojima sudjeluje. Kristijan je svoje mjesto zaslužio isključivo radom i zalaganjem, kako u teretani, tako i van nje. 
 
Antonio Furić ide na FIBO netom nakon posjeta Indiji, tamo je dočekan kao prava zvijezda i obilazio je teretane, shoppove i bilderska okupljalište na više destinacija. Zaradio je nove fanove na dalekom kontinentu, a sada će isto vjerujemo nastaviti i u dobroj staroj Europi - na privremenoj Njemačkoj adresi. Svi koji žele vidjeti Furića u akciji, možete to učiniti na našem izložbenom prostoru kojeg će biti teško promašiti.
 
 
Ursa će ove godine morati pauzirati zbog nezgodne povrede koja mu se dogodila na poslu i zahtjeva mirovanje. Iako nam je žao što ne ide, ovo nikako nije prepreka našoj suradnji, a Ursi ćemo s FIBA sigurno dopremiti koju dranguliju - možda imaju XXXXL policijski kostim Ronnie Colemana ili nešto slično. Tko god bude morao mijenjati Ursu kao showmana ni ne zna koliko težak posao ima :)
 
 
Sretan put želimo svima koji idu na ovaj sajam i dobar provod možemo gotovo garantirati. Na jednom mjestu imate sve važne ljude ovog sporta, sve šampione, internet mahere, lica s naslovnica. Ako je netko bildao, a javno je znan - tamo je. 
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO