Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

Igor Blagojević - intervju

Vijesti | 12. Siječanj 2015. 9 minuta

Poštovani čitatelji s ponosom predstavljamo Igora Blagojevića, novog člana Proteka Tima. Igor je svjetski prvak u bodybuildingu po IBFF federaciji te powerlifting šampion Hrvatske. Što nam je o sebi rekao, pročitajte u narednim redovima.

Proteka:pozdrav Igore, predstavi nam se u par rečenica kao novi sportaš u timu.

Igor: pozdrav i tebi Luka. Zovem se Igor Blagojević i dolazim iz Zagreba. Bodybuildingom i powerliftingom bavim se već duže vrijeme, a odnedavno bilježim i neke meni drage rezultate. Osim toga radim i kao privatni trener s klijentima koji su se odlučili za poboljšanje svoje figure i približavanje ciljevima. To me uvijek veselilo.

Proteka: bodybuilding je za tebe dosad bio odlično iskustvo, već si na prvom natjecanju uzeo zlato. Kakvi su dojmovi s tog događanja?

Igor: bio je to moj debi, natjecanje na kojem sam naučio mnogo o sebi i svom tijelu. Bilo je interesantno prolaziti prve prave pripreme i takmičiti se s kvalitetnim konkurentima. Mislim da sam pokazao dobru formu, ali možda sam mogao biti puniji, sve u svemu bio sam dovoljno dobar za zlato i to me itekako veseli. Idući put još bolje!

Proteka: u razgovoru si nam spomenuo da su te u početku mučili ektomorfski problemi. Kako si ih nadvladao?

Igor: Hrana hrana i samo hrana. Morao sam jesti mnogo više i kada sam mislio da jedem mnogo. Ektomorfski bilderi baš ne dobivaju tako lagano na masi stoga ni ja nisam bio drugačiji slučaj. Intenzivni treninzi, česti i obilni obroci probijali su moje težinske granice. Dokad nisam sredio prehranu, nije baš bilo velikih pomaka.

Proteka: koji je tvoj savjet novim vježbačima i gdje ti se mogu javiti ako ih što zanima?

Igor: moj savjet je da slušaju ljude koji znaju više, odnosno da se ne zalude egom. Samo zato što ste možda jači od svog prijatelja ne znače da nužno imate više znanja. Ako želite napredovati, obrazujte se o tome kako da to napravite. Meni se svi zainteresirani za programe treninga i prehrane mogu slobodno javiti na facebook stranicu ili profil.

Proteka: trenutno si u procesu izgradnje novih mišića. Opiši nam svoj plan treninga u tom razdoblju.

Igor: moji treninzi su sada relativno kratki i intenzivni. Umaram i upumpavam mišiće maksimalno efikasno, bez puno prenemaganja i provođenja bespotrebno dugih sati u teretani. Ako radite kako treba ne trebate pola dana provesti u teretani. Svojim mišićima uvijek predstavim intenzivan trening i za sada se pokazuje dobrim.

Proteka: za kraj, reci nam kakvi su budući planovi? Gdje se vidiš ove sezone? Braniš li titulu ili ideš u neka nova osvajanja?

Igor: još nisam sasvim siguran. Vraćam se ozbiljnom treningu, a natjecateljsku karijeru sigurno ću nastaviti. Imam volje i želje, sada se uz pomoć Proteke sve nekako bolje posložilo. Tako da sam sada samopouzdan kada govorim o budućim planovima. Kažem, nije još točno odlučeno, ali binu ću kada tada posjetiti 

Proteka: Igore hvala ti na vremenu. Želimo ti sve najbolje u narednim mjesecima i što bolji prikaz figure na bini. Upravo smo završili snimanje videa s Igorom i članovima Alpha teama, a taj ćete uradak imati prilike pogledati uskoro. Možda će Vam najbolje pokazati o kakvoj se snazi radi.

 Do Čitanja,
Luka Kuhar

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni