Košarica Narudžba

MINUTE umjesto SERIJA - Povećaj PRSA i RUKE!

07.06.2021
Luka Kuhar
Novi trening, nova metoda! Minute umjesto serija, a pauze minimalne. Odradili smo prsa i ruke u ovom neobično brutalnom i nesvakidašnje zahtjevnom setu vježbi...

15 minuta za prsa fokusirajući se na bench press, potisak bučicama i cross mašinu bila je tek prva etapa današnjeg treninga. Antonio je ovdje krenuo ambiciozno stavljajući stotinu kila na šipku iako mu tempo vježbanja nije dopuštao da istu zadrži do samoga kraja. Ipak, s vježbama za prsa pohrvao se maksimalno hrabro što je rezultiralo itekakvim pumpom i zamorom na kraju ovog vremenski ograničenog seta.

Nakon toga triceps je stigao na tapetu i njemu se Fura posvetio kroz dvije vježbe kombinirajući sajle sa spravom. Nije bilo lako, pogotovo jer triceps uistinu pomaže pri pokretima za prsa. Međutim, uspio je odraditi čitav period prepravljajući težinsko opterećenje po putu.

Ako mu sve ovo nije bilo dosta red je stigao i na biceps koji također ima čast dvostruko "nastradati" kroz pokrete sajlom i na spravi. Bio je ovo konac treninga, a Furićeve ruke prilično su se stvrdnule i signalizirale mu kako je ovu "ludu" ideju treninga uspio odraditi dobro.

Uostalom - pogledajte sve to u našem video prilogu!

 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO