Košarica Narudžba

Seminar - Požega

18.01.2016
Luka Kuhar
Donosimo vam zanimljiv seminar o bodybuildingu i fitnessu. Antonio Furić i Luka Kuhar održat će izlaganje i odgovarati na vaša pitanja 23.1. u prostorijama HAZU (svi detalji na slici). Dođite na druženje, bit će svega, od razgovora, do proteina

...i treninga.

Odnedavno je dobro poznato da se našem timu pridružio i renomirani hrvatski bodybuilder - Antonio Furić. Titulu državnog prvaka nosio je više puta no što su se mnogi natjecatelji uopće pojavili na takvom natjecanju, a kruna karijere zasigurno mu je zlato Europe kojim se okitio u Nizozemskoj.

Njegovo veliko iskustvo i poznavanje sporta poslužit će mu kao dobar materijal za govor o bodybuildingu kao životnom stilu, sportu, ali i natjecateljskoj disciplini u kojoj danas aktivno sudjeluje. Čak dvadeset godina intenzivnog treniranja i uspješne karijere daje mu unikatnu perspektivu na naš sport. Odgovarat će na Vaša pitanja o treningu, prehrani, natjecanjima i suplementaciji.

Luka Kuhar naš je urednik sadržaja, bodybuilding komentator i voditelj tima sportaša. Predlaže ljude za sponzoriranje, pomaže im voditi društvene mreže, tu je kada se organiziraju snimanja, fotografiranja, treninzi i kao što vidite, seminari. Možete ga pitati u bodybuildingu kao poslovnoj branši, kako se uključiti u sport, ali i sve ostalo što Vas zanima o bildanju.

Pridružite nam se u Požegi, poslušajte izlaganja i što je najvažnije, razgovarajte s izlagačima. Druženje i razgovor o bodybuilidingu rezervirani su za Požegu idući vikend!

Proteka Team

 
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO