Košarica Narudžba

TKO ĆE BITI MR.OLYMPIA 2018?

11.09.2018
Luka Kuhar
Stiže nam Mr. Olympia vikend! Najvažniji dani profesionalnog bodybuildinga donose uzbudljiv sraz šampiona tog sporta.

Pozdrav svima dragi naši i dobrodošli u još jedan Protekin video prilog bilderske tematike! Naša današnja tema razgovor je o nadolazećem Mr. Olympia natjecanju - tradicionalno najvećem i najvažnijem bodybuilding događaju svake kalendarske godine. 

Olympia je prestiž bez premca!

Mjesto radnje - Las Vegas, dobitak - najveći mogući! Sandow trofej, postignuće kojim su se mnogo vremena hvalili Ronnie Coleman, osmerostruki i recimo Dorian Yates, šesterostruki prvak ovog natjecanja. Biti Mr. Olympia znači doći na sam vrh profesionalnog bodybuildinga te na određen način diktirati njegov tempo. Vaša figura postaje ono po čemu se sport skoro pa sasvim i ravna.

Ove godine sve su oči uprte u Phila Heatha! Sedmerostrukog prvaka koji lovi besmrtnost u najužem krugu bilderskih legendi. Osam titula, nije to mala stvar, dapače, nikada nismo vidjeli bildera koji je to postignuće uspio nadmašiti. On će pokušati izjednačiti rekord, a zatim i uloviti tu toliko najavljivanu desetku. Kako mu zadnjih godina ide - jasno je da ga smatraju favoritom!

Odrađujući teške treninge, posvetivši pažnju pomno planiranoj prehrani, birajući samo najkvalitetniju suplementaciju, bodybuilderi idu, korak po korak, od bine-do bine. Tražeći medalju, kvalifikaciju za Olympiju- pa onda i taj Sandow trofej!

Ove godine imamo par zanimljivih imena u igri:

1. Phil Heath
2. Dexter Jackson
3. Brandon Curry
4. Shawn Rhoden
5. Roelly Winklaar
6. William Bonac
7. Big Ramy
8. Nathan De Asha
9. Cedric McMillan
10. Steve Kuclo

Nije to sve, odnosno, nisu to svi - naravno, ali vjerojatno će se ova imena pojaviti u nekom poretku kako bi zatvorili krug od najboljih deset u ovom sportu. Ima tu mladih nada, ima tu starih legendi, a svi - baš svi, ciljaju na Phila! 

On to ne vidi, on to ne smije vidjeti, zapravo. Njegov cilj - to su rekordi. Nikakva konkurencija, nikakvi drugi natjecatelji. On želi da se njegovo ime u povijesti bilježi kao bilderski unikatno!

U ovom videu spomenuli smo mnogo njih - točnije neke od kvalificiranih za taj okršaj na najvećoj bini. Tko će se na kraju pojaviti - i u kakvom izdanju - vidjet ćemo uskoro :)!

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO