Košarica Narudžba

TRENING za ŠIROKA LEĐA I RAMENA!!!

15.11.2019
Luka Kuhar
Novi trening je tu, a s nama je Antonio Furić! Mjesto radnje - Jump!

Kultna zagrebačka teretana Jump u kojoj uvijek možete pronaći iskusnog bodybuilding šampiona Žarka Stojića i ovoga nas je puta ugostila na treningu kojeg je naš Antonio Furić trebao odraditi.

Kombinirale su se dvije mišićne skupine, jedna veća, druga manja. Bile su to leđa i ramena koje je trebalo proći kroz čitav niz precizno odrađenih pokreta pri kojima veliku pažnju treba pridati odabiru adekvatne kilaže. Sve to Antonio Furić odradio je u budnoj pratnji Arnolda Schwarzeneggera (okej, barem njegovog plakata).

1. Pokreti povlačenja
2. Pokreti potiska
3. Pokreti razvlačenja
4. Pokreti "letenja"
5. Pokreti podizanja

Mnogo je toga nužno odraditi kako bi se ove mišićne skupine dobro stimulirale. Leđa su nešto jača od ramena, pa stoga mogu podnijeti i konkretnije terete, dok pri treniranju ramena naglasak vrijedi staviti na intenzitet i/ili broj ponavljanja. Naravno, ni ona nisu slaba, ali teško će se usporediti s leđima.

Trening je, kao što već mnogi od vas znaju, samo dio posla kojeg je potrebno odraditi za razvoj impresivne figure. Nakon što smo u teretani namučili svoje mišiće kojekavim težinskim zahvatima, potrebno ih je dobro odmoriti i pružiti im sve nutrijente nužne za oporavak, među kojima bi svakako izdvojili nezamjenjivi Whey protein.

  

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO