Košarica Narudžba

Arnold hitno operiran

30.03.2018
Luka Kuhar
Legenda bilderske i filmske industrije, nekadašnji guverner Kalifornije, Arnold Schwarzenegger završio je na operacijskom stolu. Zbog određenih komplikacija morao je operirati srce....

 Odmah ćemo reći, vijesti poručuju da je Schwarzenegger trenutno u stabilnom stanju zbog čega svi možemo biti vrlo sretni i zadovoljni. Operativni zahvati uvijek su teški što se tiče procedure i oporavka u njegovoj dobi. Sedamdesetogodišnji Terminator čini se zaista prilično neuništiv!

Do operacije je došlo nakon komplikacija prilikom procedure zamjene ventila. Prva operacija bila je prije dvadesetak godina i Arnold se tada na nju odlučio upravo zato što je kao mlađi čovjek lakše mogao odraditi proces oporavka kao i sam zahvat.

Ovoga puta stvari nisu išle glatko i "open heart surgery" prešlo je iz zastrašujuće fraze u realan scenarij. Ne sumnjamo da Schwarzenegger ima vrhunsku skrb što se zdravstvenih opcija tiče, no bez obzira na to, radi se situaciji u kojoj se nitko svojevoljno ne želi pronaći.

Arnold je inače i dalje vrlo aktivan. Politički djeluje, često kritizira trenutnog "šefa" SAD-a, no organizira i brojne humanitarne akcije. Govori se da bi filmski trebao ponovno postati još aktivniji i to kao voljeni Conan i Terminator. Ne sumnjamo da može, ali prije svega, malo bolničke hrane! 

Glasine koje se pojavljuju kod svakog bildera koji završi u bolnici - bilo da je aktivan ili umirovljen, uvijek su tu. Međutim, to su uglavnom ona govorkanja koja upozoravaju da će bilderi skončati u tridesetoj. Arnold je odradio dvostruko više i još jedno desetljeće.

Nadamo se da Arnie odmara i već planira nove treninge, snimanja, akcije i spektakl. Čak i kao vremešan čovjek, ima mnogo elana i želje za novim avanturama. Pratit ćemo situaciju i nadati se nastavku dobrih vijesti o njegovom oporavku.

Do Čitanja,
Luka Kuhar

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO