Košarica Narudžba

Calumove nove ...povrede

11.05.2018
Luka Kuhar
Za veselog bildera iz Australije, život je u zadnje vrijeme rezervirao više padova no uspona. Tako se u razmaku od samo nekoliko dana pojavilo par ozbiljnijih problema.

 

Nismo tako davno pisali da je prilikom jednog, hah nemojmo okolišati, kreveljenja u teretani Calum Von Moger povrijedio biceps, nakon čega je bila potrebna operacija koja bi popravila stanje. Oni među nama koji su na ovaj ili onaj način upoznati s tom problematikom, znaju da se radi o vrlo osjetljivom periodu za tijelo kroz koje svaki napor za saniranu ruku treba biti prvenstveno rehabilitativan.
 
Calum je veseljak i živi „momački“. Njegov avanturistički duh odveo ga je na neku vrstu planinarenja, pri čemu je u nezgodnom trenutku skliznuo niz uže vezano za stijenu i, uz prilično glasan „pucanj“, povrijedio nogu.
 
Kvadriceps je poprilično nastradao, a izletilo je i koljeno. Takva bi ga povreda od treninga nogu mogla udaljiti dugih šest mjeseci, što je zaista problem kada zarađujete od figure i izgleda. Znamo da je malo kome leg day omiljeni dan u tjednu, ali ovo ipak nikome ne biste poželjeli.
 
Problemima ovdje nije kraj, jer ubrzo nakon ovoga Von Moger uviđa da je i spomenuti biceps ponovno potrgan. Ruka se bitno pogoršala, pojavio se podljev, a koža poljubičastila. Možemo reći da se u svega nekoliko dana život ovog mladića okrenuo naopako.

Spominjala se tromboza, što je vrlo ozbiljan problem. Nadamo se da nikakve vrste ugrušaka neće praviti poteškoće ovom vrlo "nestašnom" bilderu.
 
Navodno ima i problema s djevojkom, ali to su privatne stvari u koje ne želimo ulaziti pa ćemo samo reći da mu želimo brz oporavak te da je iz svega što mu se dogodilo trebao izvući neku lekciju s kojom će znati pametnije pristupati svojoj karijeri. Nažalost, bodybuilderi uglavnom stradavaju pri nekoj vrsti egzibicija koje su pogubne za ljude takve stature. Neka ih u budućnosti ne bude puno.
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
 
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO