Košarica Narudžba

Evo nas u powerliftingu!

24.06.2015
Luka Kuhar
Proteka & Muscle Media tim poslovno su se otisnuli u powerlifiting vode. Osobno mi je vrlo drago zbog toga jer sam ovu granu željeznog sporta zadnji put radno popratio još na teretanavijesti. Na dnevnom je redu Đurđevac Open!
Dosad smo se bavili većinski bodybuildingom, a sada polako okrećemo pogled i prema lifterskoj zajednici iz željeznih sportova. Snagatora kojima na domaćim prostorima nema ravnih okupit će se u Đurđevcu na svima nama dobro poznatom natjecanju. Ovoga puta uz dodatan prestiž.
 
Powerlifting je naime dosta mlad sport u Hrvata - službeno! Dizalo se mnogo i teško prije dosta godina, ali tek je nedavno priznat pri HOO-u. To je naravno krunsko priznanje koje sportska aktivnost može dobiti i sada se radi o vrlo ozbiljnom pokretu koji bi Hrvate mogao poslati na postolja u svojim disciplinama. Izuzetni su se napori uložili kroz kratko vrijeme kako bi podizanje tereta na lifterski način dobilo respekt koji zaslužuje. Konačno je tomu tako i ovo će biti prvo natjecanje u tom svojstvu.
 
Nije tajna da se u Đurđevcu odmjeravaju snage najboljih i najsnažnijih. Nisu to samo državljani Lijepe Naše - internacionalan karakter poziva sve dovoljno hrabre da stanu pred utege i pokažu kako su se spremili. Ono što posebno veseli je odaziv kojeg nikad ne manjka. Od veterana do mladih dama, utezi uspješno okupljaju razne profile sportaša liftera.
  
S nama je u kontakt stupio Saša Deak kojeg sam upoznao još prije par godina. Ako ste se ikad motali po powerlifting natjecanjima sigurno Vam je upao u oko čovjek s Popeyejevski podlakticama. Uz Sašinu inicijativu i mi smo se odlučili pomoći ovo natjecanje sa sponzorske strane.
 
Proteka će osigurati nagrade, degustaciju najvažnijih nam proteina i još ponešto što ćete vidjeti na licu mjesta. Organizatori naravno dovode najvažnije - snagatore iz svih krajeva!
 
Stoga ako niste još odlučili kamo za vikend, možda bi Đurđevac mogao biti zanimljiva destinacija za Vas. Inauguralno natjecanje za novopečenu pridošlicu u HOO sigurno će obilovati dobrim potencijalima i starim znancima utega. Jedno je sigurno, mi dolazimo i garantiramo više pažnje prema ovom sportu!
 
Natjecanje se održava u hotelu Picok (Night bar Koogla) u Đurđevcu s početkom u 11h! Svakako dođite u što većem broju.
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO