Košarica Narudžba

FURIĆEV trening RUKU nakon KARANTENE

30.05.2020
Luka Kuhar
Najgore je, nadamo se iza nas. Vratili smo se treninzima. Vrijeme je za ruke!

Karantena nikome nije bila ugodno iskustvo. Period zatvaranja mnogi su proveli tražeći bilo koji mogući način za gubljenje vremena s obzirom da teretane dugo vremena nisu bile dostupne svojim revnim članovima. Naravno, kada ih se smjelo otvoriti, mnogi se nisu usudili prisustvovati treningu zbog straha od zaraze no za jednog bodybuildera poput Furića takav rasplet nikada nije bio zamisliv.

Trenirati se mora ako želite napredovati u pogledu razvoja figure. Mišići traže stimulans kojeg jednostavno mora biti. Izostane li, nisu ni mišići dugo tu. Tijelo je pametno, neće zadržavati nešto što mu nije uistinu potrebno, pa je tako naš Antonio itekako prionuo na posao.

1. Bučice
2. Sajle
3. Dvoručni uteg
4. Mašine
5. Jedna "nova vježba"

Sve to, a i malo više, možete pronaći u ovom video prilogu. Antonio si je dao truda i tijekom ovog treninga uspio odraditi biceps pregib sa čak osamdeset kilograma na dvoručnom utegu. Naravno, ne preporučamo izvedbu s tolikom kilažom osim ako niste sasvim sigurni da njome možete baratati. U suprotnom, mogla bi se dogoditi nezgoda i neugodna povreda.

Isto tako, trening je samo dio posla potrebnog za napredak figure. Tu su još i adekvatan oporavak bez kojeg tijelo jednostavno ne ide naprijed u smislu progresije. Nutrijenti nužni za izgradnju novih, ili održavanje postojećih mišića, također su esencijalna stavka. Tu svakako izdvajamo neponovljivo važni - whey protein!
  

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO