Košarica Narudžba

NOVOSTI u PROTECI 2020!

08.01.2020
Luka Kuhar
Sprema nam se nešto novog sadržaja u ovoj godini!

Dragi naši, spremaju se novosti u Proteci! Protekle godine bile su zanimljive, sadržajne i posebne na svoj način, a sada planiramo još projekata kakvih niste imali prilike vidjeti u dosadašnjem angažmanu tima i svega ostalog.

Velike novosti o novom sadržaju!

Dosadno nam nije bilo, a dodatno smo potaknuti uspjehom i sportskom pričom iza našeg dobro primljenog dokumentarca - Fura, o putu do amateur Olympia natjecanja u dalekom Alicanteu. Kvalitetan sadržaj relevantne tematike postaje naš fokus.

Što možete očekivati?

1. Pokrećemo vlastiti podcast pod nazivom Muscle Media
2. Planiramo izradu dokumentarnih materijala o bilderima
3. Angažiranije praćenje relevantnih natjecanja
4. Više edukacije o treningu za početnike i iskusne

Naravno, u svemu tome pomoći nam mora baš taj Antonio Furić čija se karijera zaista veže uz razvoj bodybuildinga na ovim prostorima. Nekoliko desetljeća vrhunskih rezultata pokazalo je o kakvom se kalibru natjecatelja radi, a spreman je svoje bogato iskustvo prenositi na nove nade i one željne novih spoznaja.

Profesionalni bodybuilding planiramo pratiti iz dvije perspektive. Zanima li vas tko je bio pobjednik velikog natjecanja? Pratimo ih redovno! Zanima li vas nešto o povijesti i velikanima sporta? Nema problema, stiže i sadržaj takve vrste.

Podcast je tu za sve znatiželjnike spremne poslušati i nešto priče iza mišića. Dojmovi o bodybuildingu, treningu, prehrani, kvalitetnoj suplementaciji, odmoru, ali i škakljivim temama poput anaboličkih steroida. Ovisno o gostu i vremenu, priče neće manjkati.

Ima svega, za rekreativce, iskusne i natjecatelje!

Za nas, ovo je uzbudljivo vrijeme noviteta, drugačijeg pristupa i zanimljivih projekata. Fokusirani na predstavljanje kvalitete kroz angažiran pristup temama, najavljujemo godinu sadržaja koji će svoju vrijednost zadržati bez obzira na vrijeme.

Ne brinite, za sve ovo nećete morati biti profesionalni bodybuilder ili iskusnjara u teretani. Spremamo i edukativne članke o širokoj paleti vježbačkih tema prilagođene početnicima i nešto spremnijim rekreativcima, no nikako ne želimo da publika ima dojam da je bodybuilding rezerviran za dečke u pozing gaćama.

To je sport u kojem se rad na sebi najviše broji i prva je stvar koja vas uključuje u redove bodybuildera. Ne morate ići na pozornicu, ali moramo pokazati volju da sutrašnji ja bude bolji od jučerašnjeg!

Drago nam je što ste uz nas!

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO