Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

Proteka u Kaliforniji by Ivan Prpić

Vijesti | 24. Travanj 2023. 4 minuta

Nedavno je Protekin dugogodišnji ambasador i hrvatski bodybuilding šampion Ivan Prpić imao priliku otputovati preko bare i otići u Kaliforniju. Evo što kaže.

Nedavno je Protekin dugogodišnji ambasador i hrvatski bodybuilding šampion Ivan Prpić  imao priliku otputovati preko bare i otići u Kaliforniju. Prilikom posjeta je odlučio iskoristiti priliku i posjetiti jedan od najvećih lanaca teretana u Kaliforniji, LA Fitness i The Gym u San Diegu, gdje je odradio trening leđa.

LA Fitness i The Gym

Veselio se isprobati sve sprave na kojima možda dosada nije imao priliku vježbati, a cjelokupni dojam LA Fitness teretane dao bi se označiti sa živo. Teretana je bila puna vježbača, mladih i starih, bilo redovnih posjetitelja teretane i njenih sprava ili pak onih koji sudjeluju u grupnim treninzima. Ivan je tako iskusio najsuvremeniju opremu i sadržaje u ovoj velikoj teretani.

Također je posjetio i The Gym, jednu od poznatijih teretana u Kaliforniji, gdje je atmosfera bila glasna i radna - bez televizije, wifija i sličnih distrakcija. Tamo je Ivan odradio trening prsa i trening za triceps, no iz navedenih razloga nije snimio taj trening, iako nam je prenio dojmove. Smatra kako se radi o odličnim teretanama od kojih je svaka posebna na svoj način.

Vrhunski proteini za sve vježbače!

LA Fitness tako je moderna teretana, s naglaskom na dostupnost svih sadržaja, od sprava, preko grupnih treninga do bazena i rehabilitacijskog centra. The Gym je, s druge strane, upravo ono što mu ime govori - teretana. Naglasak je na osobnim treninzima, bilo samostalnima ili uz privatne trenere, bez dodatnih distrakcija i sadržaja, zbog čega The Gym jako vole posvećeni vježbači i bodybuilderi. Tamo je Ivan susreo i Chrisa Cormiera, profesionalnog bodybuildera koji je sudjelovao na natjecanjima kao što su Mr. Olympia i Arnold Classic.

Za Ivana je to bilo nevjerojatno iskustvo koje mu je dalo uvid u to koliko je važno da sportaši i sportski entuzijasti ostanu u formi čak i kada su daleko od kuće, uz pravilnu prehranu i kvalitetnu suplementaciju. Posjet LA Fitnessu i The Gym-u bi preporučio svakom tko se nađe u San Diegu kao odlično iskustvo.

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

100% Creatine Monohydrate 300g

★★★★★

20,00 €

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni