Košarica Narudžba

Rekonstrukcija Proteka tima

13.01.2015
M. Šimović
Naš tim sportaša nedavno je prošao kroz manje prepravke glede sponzoriranih sportaša, zabilježili smo jedan odlazak te jedan dolazak. Sve u dobroj volji i pod prijateljskim okolnostima. O čemu se radi saznajte u idućim redovima.
U seriji intervjua i razgovora koji su obavljeni s potencijalnim kandidatima za sponzorstvo odlučili smo se da će naša prva članica biti Iva Arar, mlada i ambiciozna vježbačica kojoj je san uskoro se pojaviti na bini. Što se momaka tiče napustio nas je Luka Dlesk. Pod prijateljskim razmatranjima zajedno s Lukom dolazimo do odluke da ćemo uz stisak ruke od sada živjeti bodybuilding na različitim stazama, ali i dalje u dobrim odnosima. Luka je izniman talent i srčan sportaš kojem želimo sve najbolje u narednoj karijeri. Ovo je važna godina za njega. 
 
Pridružuje nam se Igor Blagojević, prvak svijeta u bodybuildingu po IBFF federaciji s kojim smo izrazito zadovoljni. Naša suradnja počinje ubrzo, a već smo načeli ozbiljnije teme i snimili novi video materijal. Trening Igora i Alpha Teama bit će novi hit video iz naše produkcije i zadovoljni smo što ga imamo prilike najaviti kao nešto što ćete željeti pogledati.
 
Tim je sada čvrst i spreman za sezonu koja nam predstoji. Natjecanja kreću uskoro i sadržaj koji ćete od nas čitati uglavnom će se orijentirati na tu stranu. Obećavamo trud rad i disciplinu te ćemo se i dalje zalagati da Vam serviramo relevantan sadržaj. Sada više no ikada.
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO