Košarica Narudžba

Ronnie Coleman donirao spermu pa zažalio!

06.05.2012
M. Šimović
47-godišnji bodybuilder i policajac iz Texasa već 4 godine vodi pravnu bitku za uzdržavanje djece protiv žene kojoj je donirao spermu! Sve je počelo kao jednostavna usluga; doniraj mi svoju spermu kako bi ja mogla imati tvoju nabildanu djecu.

Ronnie, gentlemen kakav je, donirao je svoju spermu, ali nije htio biti odgovoran za mališane koji će nastati iz njegova testikularnog proteinskog shake-a. Nije želio biti odgovoran u financijskom niti emotivnom pogledu, čak im ne bi želio ni spotati u teretani. Mislim da svi znamo kuda ova priča ide. Ronnie nije pristao niti je obećavao nikakvu vezanost za djecu, ali je četiri godine kasnije i tri djeteta kasnije morao početi plaćati uzdržavanje za istu tu djecu u ogromnim iznosima.  To plaćanje je poslijedica izgubljene parnice za utvrđivanje očinstva.

Na njegovu sreću, žalbeni sud u Kaliforniji je promijenio odluku u njegovu korist i bar za sada osmerostruki Mr. Olympia ne mora plaćati uzdržavanje. Vidjet ćemo što će reći vrhovni sud!

Ronnie kaže: Naučio sam vrlo vrijednu lekciju iz ovoga svega: Nikad ne doniraj spermu! Mnogo me žena pitalo da doniram spermu, sve sam ih odbio osim jedne!

Izvor: Bellinghm Herald

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO