Košarica Narudžba

Stiže Sportiva 3

05.09.2017
Luka Kuhar
Otkad su Proteka i Marin Ivanović, Stoka, potpisali suradnju - jedno nas pitanje stvarno često pitate. Kad će ta nova Sportiva o kojoj se priča?

 Drago nam je da vam možemo reći - vrlo skoro. Nije lako biti "stihoklepac", pogotovo onda kada se od vas očekuje da isporučite visoko kvalitetan tekst koji bi trebao biti ni manje ni više no - hit! Inspiracija je zeznuta stvar, dolazi i odlazi kako joj se hoće. Srećom po nas, Stole ju je nedavno priveo pravdi i naučio trenirati.

 
Bilo je radno ovih dana! Snimalo se na nekoliko lokacija, a Proteka team sve svoje sportaše doveo je u Play na višesatno snimanje. Stvari su išle glatko i mišićavo, reklo bi se- vrlo bilderski. Prošli smo različite vježbe, dizali impresivne težine te naravno, repali! OK, Stoka je repao, mi se nismo usudili baš!
 
Tko je došao?
 
Prije svega, naše dame. Eva Rusan i Valentina Filipović na ovakvim druženjima redovno prezentiraju dobru formu  Eva je možda u drugom stanju, ali je zato forma prvoklasna, a Valentina očito ima recept za dobar izgled kroz čitavu godinu. Tražit ćemo da nam djevojke otkriju tajnu!
 
Što se naših "ornih momaka" tiče. Nitko u povijest bodybuildinga nije glasniji od Stjepana Urse, barem kad je u pitanju milozvučna vokalna izvedba. Imali smo prilike čak i doznati kako bi nova Sportiva zvučala kao narodnjak - (nije tako dobro, odlučili smo se za rap).
 
Kristijan Matković, Antonio Furić, Ivan Prpić, Filip Dropulić, Marko Barić i 
Dr. Miroslav Kolobarić pokazali su snagu i izdržljivost potrebnu za nekoliko ponavljanja različitih vježbi, pa onda opet -i možda još jednom. Kad vam netko nakon minute deadliftanja 200tinjak kila kaže: "e super, sad ćemo opet", vjerojatno vam nije najdraža osoba u danu heh!
 
Da, bio je i Brajo. On je ta nježna, poetska duša, sramežljivi momak kojeg nećemo mnogo spominjati da se ne zacrveni. Reći ću tek da je po pitanju forme bio među najspremnijima. 
 
Uskoro stiže Sportiva 3. Vjerujte nam, bit će pravi hit ;)
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO