Košarica Narudžba

Treba li kemijati za ljeto

10.06.2017
Luka Kuhar
Ah da, došlo je i to doba godine kad svi hoćemo izgledati dobro - bez obzira na to kako smo se ponašali prethodnih mjeseci. Kad je dobar izgled u pitanju, nažalost, neizbježna je i jedna loša tema.

 Za one kojima se ne da zapravo čitati članak, kratak odgovor – ne.

Problem traganja za kemijom, odnosno, steroidima i sličnim sredstvima, tijekom ljetnih mjeseci leži u današnjem mentalitetu koji očekuje dramatične rezultate bez jednako dramatičnih ili bilo kakvih ulaganja. Tjednima se pretjerivalo sa hranom i još se neko vrijeme tiho uvjeravalo da ćemo početi vježbati od onog idućeg ponedjeljka.

Od suplementacije smo uzimali čokoladno mlijeko i napolitanke, a kardio smo odrađivali od računala do frižidera. Sretan sam što mogu s vama podijeliti da već dugo na tržištu postoji idealan steroid za ovakve slučajeve. Zove se pravovremeni rad, točnije, na ambalaži je otisnuto: trud acetat. Što sadrži? Evo ovako:

  •  50 mg krv

  • 50 mg znoj

  • 50 mg suze

 Ova revolucionarna formula uzima se u kuri od 12 do 10 tjedana prije odlaska na more. Koristimo ju tri do četiri puta tjedno uz aerobne i anaerobne treninge. Postala je iznimno popularna nakon što je nevjerojatnih 100% korisnika pohvalilo njenu učinkovitost. Što se cijene tiče, iznosi nula kuna i možete ju nabaviti sami kod sebe onda kad se prestane s izmišljanjima isprika i traganjem za prečacima.

 Strahovito je neodgovorno i doslovno glupo njegovati kulturu koja čak i rekreativno kvalitetan izgled teži ostvariti kroz supstance koje s rekreativcima nemaju veze. Mišići su u originalu od svojih prvih razvijenih inačica postali impresivni jer su predstavljali svo ono golemo zalaganje koje iza njih stoji. Upravo ih je primisao da se mogu instantno zaraditi učinila odbojnima i obezvrijedila pred širom masom ljudi.

 Ljeto je doba kad s ponosom možete pokazati na čemu ste radili i svakako možete u tome uživati i osjećati se ugodno u vlastitoj koži. U ovom, kao i u bilo kojem drugom slučaju, rad neće pronaći zamjenu, ali je sasvim sigurno da mekušac neće prestati tražiti lakši put.

 Do Čitanja,
Luka Kuhar

 
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO