Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

FURIĆ NAJBOLJI SPORTAŠ GRADA

Bodybuilding i fitness | 27. Veljača 2018. 5 minuta

Izvrsne vijesti stižu nam iz Požege; lčlan Proteka Teama, Antonio Furić proglašen za najboljeg sportaša 2017. od strane tamošnjeg športskog saveza...

 Da, prošla je godina stvarno bila Furićeva! Više od dva desetljeća bavi se bodybuildingom, a u karijeri je nakupio mnogo zapaženih rezultata, uključujući više domaćih te inozemnih titula. Očekivalo bi se da nakon dugog sportskog angažmana karijera ipak krene silaznom putanjom, no Antonio je, čini se, pronašao recept za uspješno revitaliziranje stanja osvojivši drugo mjesto na prvenstvu Europe.

Bila je to Furićeva najbolja forma u dugo vremena, ako ne i uopće. U Požegi je trud prepoznat i shodno tomu Fura ima još jednu nagradu na polici. Kako stvari stoje, trebat će mu još jedna stalaža.

Osim njega, priznanje su dobili i FK Play te Hrvoje Raguž kao najbolji trener. Stvarno, pisali smo o tome kako se u Požegi već dugo vremena stvaraju šampioni – čini se da iz svih oružja puca i nova i stara garda.

Kada se zadnji puta obratio javnosti preko svojeg Facebook profila, Antonio je naglašavao mogućnost sportske mirovine ili barem dulje pauze. Ruku na srce, nije mu bio prvi put! Osobno, mislim da Antonio ima još štošta toga za pokazati na pozornici, ali i u nekim drugim sferama bodybuildinga. Što točno planira vjerujem da ni sam nije iskristalizirao, ali siguran sam da u njegovom natjecateljskom karakteru još uvijek ima žara za dalje.

Proteka Team iznimno je ponosan na uspjehe i zalaganje Antonija Furića, kao i na priznanje koje mu je uručeno u Požegi. Dokaz je to da bodybuilding zaista uživa punopravan status sporta i divljenje na račun iznimnih rezultata. Velika je sreća imati ga u našem timu.

Nadamo se da će doći do još kojeg odličja, bez obzira na moguće pogubne posljedice po sada već popunjene police.

 Do Čitanja,
Luka Kuhar

 

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni